2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

132 بازدید | 19 پست

اینجوری به همسرم گفتم بد بود ب نظرتون؟

میخوای مامانتو بیاری پارک؟ خواهشا گند نزنه تو بیرون رفتن و خوشگذرونیمون نق و دعوا و متلک و قیافه گرفتن ممنوع

.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک اینجوری صحبت نمیکنم چون ناراحت میشه

متقابلا نظر من اولویته براش بگم تنهایی بریم قبول میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من ک اینجوری صحبت نمیکنم چون ناراحت میشهمتقابلا نظر من اولویته براش بگم تنهایی بریم قبول میکنه

اگه بگم نیاد شوهرم ناراحت میشه 

آخه در هر شرایطی باید آزار خودشو برسونه اعصاب منو خرد کنه

یه روز هم ک بخوایم بریم تفریح اینجوری

.......
اگه بگم نیاد شوهرم ناراحت میشه آخه در هر شرایطی باید آزار خودشو برسونه اعصاب منو خرد کنهیه روز هم ک ...

خب اصلا نرو

زن و شوهر نمیتونین ی روز تنها باشین برا خودتون؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نه عزیزم خیلی بد صحبت کردی اصلاً شما نباید اینطوری صحبت کنی حالا من به شما روش دقیق صحبت رو آموزش میدم

مامان شما حق نداره روزایی که ما با هم میریم بیرون آویزون ما بشه با ما بیاد بیرون چون من می‌خوام یه روز تعطیلو با شوهرم تنها باشم حرف بزنیم خوش بگذرونیم در صورتی می‌تونه با ما بیاد که هر دوی ما خواهان این باشیم که همراه ما باشه در غیر این صورت اصلاً لزومی به بیرون اومدن این خانم با ما نیست😁😁😁😜😜😜😜

خودش مامان خودشو میشناسه ..

هر چی باشه حتی اگه مثه سگم باشه بازم مادرشه ودوسش داره همیشه خودتو بزار جای اون ایا واقعا اگر مادر خودتم این اهلاقارو داشت دوست داشتی شوهرت اینجوری حرف بزنه

تمام نفس هایم به تو بنده همسرم S🥲♥️

هر چی باشه حتی اگه مثه سگم باشه بازم مادرشه ودوسش داره همیشه خودتو بزار جای اون ایا واقعا اگر مادر خ ...

خب اینو بگم بهش ؟ میخوام بهش پیام بدم 

عزیزم. اگر مامانتو می‌خوای بیاری پارک، من خوشحال می‌شم که با هم بریم، فقط خواستم اینو بگم که امیدوارم این دفعه بتونیم لحظات خوبی داشته باشیم و نذاریم هیچ چیز توی خوشگذرونیمون خراب بشه. خیلی دوست دارم همه با هم از زمان خوب استفاده کنیم، بدون هیچ استرس یا ناراحتی

آخه خیلی خوبه این مدلی اونم فکر میکنه مامانش فرشتس

خخخخ

.......
خب اصلا نروزن و شوهر نمیتونین ی روز تنها باشین برا خودتون؟

خب اینو میگم بهش ؟ میخوام بهش پیام بدم 

عزیزم. اگر مامانتو می‌خوای بیاری پارک، من خوشحال می‌شم که با هم بریم، فقط خواستم اینو بگم که امیدوارم این دفعه بتونیم لحظات خوبی داشته باشیم و نذاریم هیچ چیز توی خوشگذرونیمون خراب بشه. خیلی دوست دارم همه با هم از زمان خوب استفاده کنیم، بدون هیچ استرس یا ناراحتی

.......