2777
2789

دلم میخاد بمیرم ... تریاک شده یک میلیون و ... 

با حقوق 15 میلیون و خانواده ۵ نفره ...

خرج و کنکور و درس و دانشگاه ... 

حقوقش به ما نمیرسه نه خوراک درستی داریم نه لباس هیچی . 

خدا خدای پولداراست نه؟:)

محرمم که میشه نذری میده الهی قبول نباشه ازش😭

بابا میفهمی که سه سال پیش مانتو مشکی خریدم؟؟ جنسش تابستونی نیست من زیر چادر و روسری ....

چرا نمیفهمی یه شومیز مشکی ارزون حقمه!!!!!!

خدا چرا نمیبینه مارو؟ مگه جز خوبی به مردم کار دیگه ای کردیم؟ مگه منو خواهرم و مامانم چه گناهی کردیم؟ دل کیو شکستیم خدا؟ 

باورم نمیشه زنده بیرون اومدم از شبایی که پول نبود نون خالی بخریم از کرونا جنگ ... خدایا انقد عذاب نده من فقط تورو داشتم که الان تورو هم ندارم 

الهی به حق امام حسین 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

برو سرکار فقط. خدا روزی رسونه.

من دخترم . نه حق کار دارم نه اعتراض 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو سرکار فقط. خدا روزی رسونه.

مامانمم میگه خدا روزی رشونه از بچگیات تا الان وضعمون خیلی بهتر شده .. بهتر ینی همین ؟ همین که سه سالی یکبارم لباس نخرم ... خدا فقط در حدی که سرمو گرم کنه روزی میده .. در حد بخور و نمیر ...

چن سالته؟

19 سال شهرستان کوچیک زندگی میکنم حتی از محل زندگی شانس نیاوردم بتونم برم تو شهر یه کاری کنم ... 

مامانمم میگه خدا روزی رشونه از بچگیات تا الان وضعمون خیلی بهتر شده .. بهتر ینی همین ؟ همین که سه سال ...

دیگه باید دست به زانو بزنی و بلند شی. 

خودتو محدود نکن

برو سرکار و مستقل شو. 

خدا هم کمکت میکنه. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

19 سال شهرستان کوچیک زندگی میکنم حتی از محل زندگی شانس نیاوردم بتونم برم تو شهر یه کاری کنم ...

داخل هایپر ها رو بپرس گاهی نیرو لازم دارن

فروشنده لوازم قنادی، فروشنده کتابفروشی 

کار تو کافه

من خودم پارسال تو یه کافه کار میکردم. کار عار نیست. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

برات آرزو می کنم که زودتر یه راه نجاتی برات پیدا بشه؛یه موقعیت خوب برا خودت و خانوادت

ممنونم ... کار از دعا و آرزو گذشته‌... کاش معجزه بشه

عزیزم با ۱۵۰ میلیونی که تو حسابته نمیتونی شومیز بخری؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

من ۷ساله نخریدم کفش و لباس 😂

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته