2777
2789

واقعا خسته شدم به هرکی دل سپردم چه خواهرم چه دوستم چه حتی حنس مخالف واقعا نتیجه ای دریافت نکردم.

و کلی عذاب کشیدم هرسری اگه راه کاری دارید بگید بطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدتر از تو هیچی دوبار ک بدی دیدی کم کم خودت از این حالت میای بیرون

نهمه اصلا اینطور نیست.... اتفاقا بازم میام سمت این ویژگی مضخرف بدتر از همه اینه که این ویژگی رو تمرکز آدم هم تاثیر داره یعنی عملا مسیر شغلی و تحصیلی آدم رو هم تا حدودی نابود میکنه واقعیتی تلخ و دردناک

مرزگذاری عاطفی یاد بگیر (حتی با خانواده)

خیلی از دردهایی که از "خواهر" یا "دوست" یا "رابطه عاطفی" کشیدی، به خاطر نبود مرزه.

لازم نیست هر احساست رو با دیگران شریک شی

لازم نیست همیشه در دسترس باشی

هر کس دوستته، لزوماً محرم دلت نیست

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

منم اینجوریم کاش ماهم یکم خودخواه بودیم

دقیقااا ببین کافیه بکی یه مقدار بهم محبت کنه من مگه ول میکنمم🤣 انقد بهش محبت میکنم تا خودم نابود شم بعد از آخر میفهمم محبت اولش ناخواسته بوده😂

یاد بگیر وابستگی نداشته باشی از هر لحاظ به هر شخصی

وقتایی که خیلی احساس تنهایی میکنی و نیاز داری با کسی صحبت کنی جلو خودتو بگیر با هر کسی صحبت نکنی 

اگر نیاز به. بیرون داری همیشه در خواست کننده تو نباش 

در نهایت این قدر اسیب احساسی میبینی تا یاد بگیری چه جوری خودت همراه وهمدم خودت باشی حتی بعد ازدواج 

ذاتیه بیشتر

بی احساسی خودشم مشکلات خاص خودش رو داره

توی ۲۱ سال زندگی تا حالا از کسی خوشم نیومده و همه مردا برام چندش به نظر میان 😂

یا موقع مرگ فامیل اینا حس میکنم چون گریه نمیکنم بعضیا حس میکنن بهشون توهین کردم؟🤔

سعی کن وقتی یه اتفاقی میوفته چند دقیقه قبلش صبر کنی و روش فکر کنی

اینطور شاید از احساسی بودن تصمیماتت کاسته بشه

اعتبار افکار و احساساتت رو بررسی کن مثلا الان انتظار داری از کسی کاری برات بکنه بررسی کن ببین اون می‌تونه انجام نده ؟ یعنی وظیفشه ؟ میتونی در قالب قانون یا شرع نگاه کنی و اونوقت میفهمی درست نیست کم کم میپذیری