2777
2789

از یه خانواده ضعیف اومده خونه و ماشینشونو دارن از خورد و خوراکم کم ندارن ماشاالله لاحول و لا قوه الا بالله

ولی هر روز خدا میان خونه ما غر میزنه اگه مثلا داداشم کمکی بهمون بکنه (کمک منظورم اینه مثلا یه برنج بخره بیاره مامانم واسه خودشون درست می‌کنه)

بعد ما باغ داریم محصولات باغمونو جمع می‌کنه می‌بره واسه خاله ها و دخترخاله هاش میگه بهم چیز میز میدن.

حالا من اصلا به این چیزا کار ندارم خودش می‌دونه و خونه پدرشوهرشه

مسئله من اینه که من حوصله غر شنیدناشو ندارم واقعا عصابم به هم می‌ریزه حساسم.

ولی کنم برم بیرون میگن کجا رفته و هزار حرف درست میشه

بمونم تو خونه من واقعا درون گرام حوصله ندارم هر روز پیشش بشینم و حرف بزنم باهاش 

هفته ای نهایتا دوبار بتونم تحمل کنم

بعدم میاد تو مسائل شخصی من سرک‌میکشه

مثلاً به خواستگاری چیزی میاد واسم همیشه تو خونمون هست و باخبره و همه جا می‌ره پخش می‌کنه و از اون بدتر  نظر میده در موردشون، من از یکیشون خوشم اومده بود از بس بدی گفت از چشمم افتاد رد کردم.

انگار مارو تحت کنترل خودش درآورده، چیکار کنم هم ناراحت نشه هم حد خودشو بدونه؟

زن داداش کوچک من همینه

هیچ کاری نمی تونی کنی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دفعه که نظر داد رک بگو فلانی جان لازم باشه میپرسم نظرتو

آخرین بار ازم پرسید کی میخوای ازدواج کنی فقط سکوت کردم فقط سکوت حتی نگاهش نکردم که بخوام جواب بدم ولی پروتز از این حرفاست

آخرین بار ازم پرسید کی میخوای ازدواج کنی فقط سکوت کردم فقط سکوت حتی نگاهش نکردم که بخوام جواب بدم ول ...

سکوت برا بعضیا جواب نیست باید بکوبی دهنشون چندباری تا بفهمن

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷