2777
2789

تا ۷ سال تک فرزند بود الان دوازده سالشه همش به من میگه تو به خواهرم بیشتر اهمیت میدین منو بغل و بوی نمیکنی  هب دخترم الان هم قد خودم شده  ولی اون کوچیکه هنوز  خسته شدم از کاراش 

به نظرم بوس و بغل حدی داره دارم ظرف می‌شورم میاد میگه بغلم کن 

غذا درست میکنم میاد میگه بغلم کن حتی موقع خواب میاد به من میچسبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیازش پاسخ درست بده

تو و پدرش انجام ندید دوران بلوغ این محبتو از بقیه گدایی میکنه 

کاش بدونی چقدر بی محلیت خطرناکه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

تقصیر خودش نیست احساس کمبود توجه و محبت و همینطور نادیده گرفته شدن داره و مسئله مربوط به سن الآنش نیست. برمیگرده به همون 5 سال پیش که سنش کم بود و 7 سالش بود. از اون موقع این حس توی وجودش کاشته شده.

ویران‌گر اعظم هستم!

آخه چرا من هفت سال تموم مال خودش بودم از وقتی خواهرش اومد این کارت رو می‌کنه خسته شدم

وا خب بچه تا اخر عمر نیاز به توجه و محبت داره ضمنا با اومدن فرزند جدید شاید حس کنه رقیب پیدا کرده و دیگه مثل قبل دوسش ندارین یعنی یه بوس و بغل انقد سخته برات؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
آخه چرا من هفت سال تموم مال خودش بودم از وقتی خواهرش اومد این کارت رو می‌کنه خسته شدم

حق داری عزیزم میفهممت ولی بچس حس می‌کنه چون یک نی نی دیگه اومده دیگه اونو دوست نداری دوسداره جلب توجه کنه . ی چیز دیگه هم بگم عزیزم دخترت خیلی خانومه بعضی بچه ها با داد و دعوا و شکستن لوازم و پرخاش گدایی محبت میکنن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

وا خب بچه تا اخر عمر نیاز به توجه و محبت داره ضمنا با اومدن فرزند جدید شاید حس کنه رقیب پیدا کرده و ...

آخه یه بوس و بغل نیست همش تکرار می‌کنه بعد خودش میاد یهو صد تا بوس منو می‌کنه واقعا کلافه میشم

من تا نه سالگی تک فرزند بودم

بعد ک داداشم اومد کلا به من توجه نمیکردن

خیلی بهم گیر میدادنااا

ولی هنوزم کمبود محبت دارم

ب این دلیلم از راهنمایی حس کردم رابطه با یه مرد میتونه این نیاز و برطرف کنه از همون موقع رل زدم

که نابودم شدم

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

منم همینطور بودم😐

هنوزم همینم😐😂

ولی خواهرم با اینکه ۷ سال ازم کوچیکتره دیگه الان من ۲۰ سالمه اون ۱۳ 

الان دیگه علاوه بر مامان و بابام ،خواهرمم بهم محبت میکنه😐😂

ولی فکر میکنم فقط من اینطورم چون خواهرم اصلا مثل من نیست ولی من الانشم باید بابام هرروز چن بار بوسم کنه ماجانمم همین

بازم نیازم انگار کامل برطرف نمیشه نمیدونم چرا

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

چی بگم من حوصله خودمم ندارم ولی باید قوی باشم. انگار

مواظبش باش نشه یکی مث من

باید بتونی دوتا بچه رو باهم هندل کنی

اگ نمیتونستی خب چرا بچه دوم اوردی

ببخشید رک گفتم افتادم یاد خودم حالم خراب شده

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره