2777
2789
عنوان

اعتیاد در سن کم

517 بازدید | 23 پست

سلام برای دوستم راهنمایی می‌خوام 

اگر میخواید قضاوت کنید خواهشا نخونید من حال خودمم ندارم و استرس دوستم رو دارم و ممنون میشم کسایی که میخونن کمک کنن

دوست صمیم ۱۸ سالشه 

توی سن کم نوجوانی اوایلش به دلیل شخصی به مواد اعتیاد پیدا کرده و بعد مدتی ترک کرد دوباره یه مدت اخر دبیرستان بهش برگشت و دوباره ترک کرد الان هم رفته جایی و بوش بهش خورده از وقتی برگشته خونشون یه حال توام آرامش و بی قراری داره

دوس داره بره سمتش نمی‌خواد این آرامش و حس خوب توی بدنش از بین بره حالش بده دلش میخواد بره یه جا اینقدر بکشه بکشه که بمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بهش بگو نکن دختر بدبخت میشی بگو این زنای کناره خیابونو مگه نمیبینی اخه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

به هیچ وجهههه این کارو نکنه بهتره ک پیش یه دکتر برهه ابنجوری نمیشه مخصوصا برای دختر معتادی وحشتناکه ...

کلی پیش روانپزشک رفته قبلا آخر دبیرستان که بودیم دوشنبه ها تایم روان پزشکی داشت اما اصلا تاثیر نداشته

کلی پیش روانپزشک رفته قبلا آخر دبیرستان که بودیم دوشنبه ها تایم روان پزشکی داشت اما اصلا تاثیر نداشت ...

چرا عاقل کند کاری 

که باز ارد پشیمانی

تو دوستشی کمکش کن ولی حواستم به خودت باشه

عاشق شدم رفت .....بدحالیه

کلی پیش روانپزشک رفته قبلا آخر دبیرستان که بودیم دوشنبه ها تایم روان پزشکی داشت اما اصلا تاثیر نداشت ...

ببین خیلی سخته اراده خیلی قوی میخواد چیزی نیست ک نشه میشه دکترو عوض کنید پیش یه دکتره خوب برید حتی اگه لازم باشه دارو مصرف کنه این مشکل خیلی جدیه