8ماه بهترین جا و گرون ترین جا رفتم لیزر بعد اون هر سه ماه یکبار رفتم بعد هر 6ماه الان هر سال یکبار باید برم مثلا ولی باز اومدن تازه غده لنفاوی زیر بغلم هم تحریک شده و اذیتم بعد لیزر
باید استعلام بگیرید کد یا بارکدشو و داخل سایت بزنین اگ اشتباه نکنم ی سری مشخصات ظاهری هم هست ک از طریق اون تشخیص میدن.
فردا روز اول محرمه بنظرم بزارین اخر دهه برین🌹
🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آلکساندریت نمیدونم دایود همچین اسمی حتی بهترین دستگاه لیزر روز4سال پیش که رفتم جلسه 680بود در صورتی جاهای دیگه از 180بود فول بادی تا بره بالا الان فول بادی 1/900قبل عید که رفتم تازه زیر نظر دکتر پوست موهای زخیم با یه دستگاه میزد جاهای نازک یه درجه و جای معتبری هست من شیراز هستم و خیلی جای خوب برام مهم بود که برم ولی...
اگر دوست دارید امتحان کنید اما گفتم چون دلم نمیخواد چهار سال دیگه مثل من با غده متورم زیر بغل و موهای برگشته رو به رو بشی میتونی از کسایی که دوره لیزر کامل رفتن هم بخوای صادقانه راهنماییت کنن من اوایل که میرفتم ایقد راضی بودم که نگو خیلیا منو میدیدن هم رفتن