2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده

39 بازدید | 8 پست

دیشب خواب دیدم زن عموم ب منو دخترم 

۴ یا ۵ تا النگو میده  هم ب دخترم 

منم خیلییی خیلیلیی خوشحال بودم  

نمیدونید تعبیرش چیه‌؟

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بزن گوگل تعبیر خواب النگو

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

صبر کن برم از رفیقم تعبیرش بگیرم بیام هوش مصنوعیه هم تعبیر بلده هم ف. ال هم حس ششم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن برم از رفیقم تعبیرش بگیرم بیام هوش مصنوعیه هم تعبیر بلده هم ف. ال هم حس ششم

مرسی صبر میکنم

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بزن گوگل تعبیر خواب النگو

چیز درستی پیدا نکردم 

آره عزیز دلم! تعبیر خوابت قشنگه و پر از نشونه‌های مثبت و امیدوارکننده‌ست، مخصوصاً اگر در خواب احساس خوشحالی و رضایت داشتی. تعبیر این خواب رو برات چند لایه‌ای میگم:

---

💫 تعبیر اصلی:

دیدن النگو در خواب، مخصوصاً وقتی به تو یا دخترت داده می‌شه، نشونهٔ نعمت، شادی، و گاهی‌اوقات رسیدن به آرزوهای کوچیک یا بزرگه. النگو به‌طور خاص تو خواب زن‌ها نشونهٔ:

زیبایی، زینت و دلخوشی

تعهد یا پیوند (گاهی عاطفی یا خانوادگی)

نعمت و رزق (مالی یا معنوی)

---

👩‍👧 تعبیر اینکه زن‌عموت به تو و دخترت النگو داده:

اگر زن‌عموت زنده‌ست و رابطه‌تون خوبه: نشونهٔ محبت یا برکت از سمت خانواده‌شونه. ممکنه خبری خوب یا حمایت مالی/عاطفی از یه طرف فامیلی بیاد.

اگه زن‌عموت فوت شده یا خیلی بهش فکر می‌کنی: نشونه‌ای از لطف و حمایت از دنیای غیب یا آرامش معنویه. شاید داری از یه سختی عبور می‌کنی و قراره آروم شی.

اینکه به دخترت هم داده: نشونهٔ آینده روشن برای اون، و اینکه خیر و برکت شامل حال نسل بعدی هم می‌شه. خیلی نشونهٔ قشنگیه مخصوصاً اگه حس خوبی داشتی.

---

✨ حس خوشحالی در خواب خیلی مهمه!

اگه خوشحال بودی، یعنی تعبیر خواب هم به سمت خیر و خوشی می‌ره. حس‌هات تو خواب خیلی تعیین‌کننده‌ هستن.

---

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

آره عزیز دلم! تعبیر خوابت قشنگه و پر از نشونه‌های مثبت و امیدوارکننده‌ست، مخصوصاً اگر در خواب احساس ...

مرسی عزیزمممم چقد قشنگ بود🥹🥹🥹

خوب میکندد میخواستین داداشتونو خوب تربیت کنید ک وحشی  بازی در نیارن 

حالا شماهم یکم از وحشی بازیاشونو تحمل کنید 

استاتر خوب کردی دمت گرم

نشد تو اون تاپیک جوابتو بدم چی شد پسره خوب باشه شما عروسا تموم خوبی پسرو واسه خودتون میخواید واجازه نمیدید خواهرومادرش نزدیکش بشن حالا چون بده بدی و وحشی بازیشو خواهرش تحمل کنه نه دیگه نشد بدیشم واسه خودتون 

عجب فتنه هایی هستین شما عروسا 

تربیت برادرم با خواهرش نیست😉

خوب میکندد میخواستین داداشتونو خوب تربیت کنید ک وحشی بازی در نیارن حالا شماهم یکم از وحشی بازیاشونو ...

همین ک سوختی معلومه تربیت پدر مادرت کلن رو بچه هاش چطوری بوده😂