2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو کوه آشنا شدیم😁

دو سال مخالفت خانواده را داشتیم

بلاخره ازدواج کردیم

خانواده ها هم کم کم راه اومدند و پذیرفتن

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

خواهرم رسیدبهش خیانت شدداره جدا میشه

واااای💔💔💔

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

تو کوه آشنا شدیم😁دو سال مخالفت خانواده را داشتیمبلاخره ازدواج کردیمخانواده ها هم کم کم راه اومدند و ...

تو کوه میچریدید 🤣🤣🤣🤣

ناراحت نشیا شوخی کردم 😐😐😐🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچگیم کلاس اول بودم دیدمش بعد دیگ ندیدم تا سال نهمم که بعد چن سال دیگ منم بزرگ شده بودم اونام بزرگ شده بودن همو دیدیم😂😍 و دیدن همانا ایشون عاشقم شده بود😂😍 منم اصن تو فاز عشق و عاشقی نبودم بعد اینا دیگ بعد اون هر سال میومدن خونمون انقد زنگ میرد مامانش با من حرف میزد و اینا 😂 تا تابستون سالی ک کنکور داشتم اومدن خونمون دیگ رسمی خواستگاری کردن نن اول قبول نکردم بعد چن ماه پیگیر بود و دوباره خواستگاری اصرار و اینا نیمسال دوم دوازدهمم نامزد کردم😍💍❤️

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *

رسیدیم خداروشکر خوشبختیم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

دانشجو پزشکی بودیم ، چند ترم ازم بالاتر بود ولی شیفتمون افتاده بود توی یه بیمارستان، اولش که کامل از هم متنفر بودیم ولی خب بعد که گذشت و بیشتر کنار هم وقت گذروندیم کم کم عاشق همدیگه شدیم..

خیلی سختی کشیدیم برای رسیدن به هم ولی خب شد🙃

چهار سال دوست بودیم، الانم دوساله ازدواج کردیم 

الانم ثمره های عشقمون توی شکم من دارم وول میخورن، باباشون هم قربون صدقشون می‌ره..🥹🫡

🩷💍🩺

تو کوه میچریدید 🤣🤣🤣🤣ناراحت نشیا شوخی کردم 😐😐😐🤣

ناراحت نشینا 

پدیده ای به اسم کوهنوردی هم داریم

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

ناراحت نشینا پدیده ای به اسم کوهنوردی هم داریم

نارادت نشیا گفتم شوخی کردم 😐😐😐🤣

نارادت نشیا گفتم شوخی کردم 😐😐😐🤣

هر شوخی ای جایگاهی نداره 

با یه ناراحت نشی نمیشه جمعش کرد

کامنت بعدی تون نخونده رد میشم

حرف دهن تون را مزه مزه کنین 

چریدن مال حیوانات است