2777
2789
عنوان

خواهر شوهر و جاری داشتن چه حسی داره 😕😅

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست

همسر من برادر نداره فقط دو تا خواهر داره که یکیشون دبیرستانیه باهاش کاری ندارم

از این نوجوون گنده دماغاس

ولی خب مشکلی هم ندارم

واسه چی دعوا کنم باهاشون😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاری ندارم. ولی خواهر شوهر موجودیه خودتم بکشی براش میگه وظیفه ست من خودم فعلا داداشم زن ندارن ولی به ...

😂😂عجب خواهر شوهر پوروییی.

انشاالله عزیزم 

عشــــAــــق🔗♥️

من خواهر ندارم ولی خواهرشوهرم از صدتا خواهر بیشتر برام خواهری کرده ..خیلی خوبه🫠خیلی دوسش دارم🥲

ایجاااان دلمممممم خدا حفظش کنهههههه 🧿🤍

عشــــAــــق🔗♥️

😂😂عجب خواهر شوهر پوروییی.انشاالله عزیزم

اره بی ارزشن.

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
همسر من برادر نداره فقط دو تا خواهر داره که یکیشون دبیرستانیه باهاش کاری ندارماز این نوجوون گنده دما ...

والا من بیشتر هوس دعوا با خواهر شوهر گرفتم 😂😂😂 

عشــــAــــق🔗♥️

من جاری ندارم دوتا خواهر شوهر دارم یکی ۳۵ سالشه یکیم بیستو دو سه سالشبا هم خیلی خوبیم مخصوصا کوچیکها ...

اگ تا الان خوب بودن از این ب بعدش هم خوبن 

🧿🤍

عشــــAــــق🔗♥️

گلم پیرو تاپیک جدیدت که قفل کردی؟ من مجردم هیچ کسی ندارم میترسم می‌خوام ازت بپرسم در دوران مجردی علائم خاصی داشتی که بفهمی ممکنه وازینوسموش باشی؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

🤕 ترس از رابطه داشتم

وای منم 😭😭😭

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

🤕 ترس از رابطه داشتم

خجالت چی من خیلی خجالت میکشم طرز به اون صورت چی بگم