2777
2789
عنوان

خانومای شاغل و موفق میشه بیاین

102 بازدید | 8 پست

یه دختر ۱۹ سالم و یه کلاس خیاطی هست که گفتن ازم هزینه نمیگیرن و منم ثبت نام کردم و دارم میرم

کارمم ول کردم چون فکر میکردم داشت ازم بیگاری میکشید در صورتی که دستم راه افتاده بود آخرین حقوقم ۱۳ تومن بود که واقعا میدونین هیچی نمیشه🫠

سعی میکنم زبانهای آلمانی و انگلیسیمو تقویت کنم و مهاجرت کنم🫠

رو برنامه نویسیم کار میکنم...

و به مامانم کمک میکنم کارشو انجام بده لااقل بازی رو دوششون نباشم...

با خودم قرار گذاشتم اگه تو این مدت کلاس خیاطی نتونم از این چیزایی که یاد میگیرم درآمد داشته باشم و هی اهمال کاری کنم دوباره برمیگردم تو همون کار💔🥲

ولی نمیدونم چرا بازم اهمال کاری ولم نمیکنه

منی که تو لحظه لحظه کارم زجر می‌کشیدم باید واقعا بچسبم به هدفام اما...

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

استمرار خیلی مهمه 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه عزیزم.مهارت یاد بگیر تا جوون هستی.

اگه این اهمال کاری لامصب بزاره کلی ایده دارم🥲💔

هی میگم حالا بعدا حالا فردا

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
استمرار خیلی مهمه

واقعا دارم باور میکنم نمیتونم استمرار داشته باشم💔🥲

کناب عادت های اتمی رو بخون

خوندمممم اخه