2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم واست کاملا درکت میکنم چون خودم این دردو کشیدم الان خودم دختر دار شدم درسته اعصاب و نتیجه دوران کودکیم یکم باعث میشه زود عصبی بشم ولی هیچوقت نمیزارم حسرتایی که من دارم اون بکشه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

اه من چرا گریم گرفت با خوندش 🥺🥺 عزیزم چرا انقدر غم داشت حرفات ...دلم گرفت خداکنه دیگه غم نبینی

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

بمیرم برای غمت😓😓از همین راه دور بغلت میکنم و از خدا میخام بهترینهارو سرراهت قرار بده دخترم💗🫂

تو خیلی قوی هستی. به روزای خوب فکر کن💗

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
ای جانم فقط اینو بدون ک تو تنهانیستی ک مهرمادری ندیدی مامان منم مهرمادری ندیده ولی عوضش چنان برامون ...

من پدری که واسه بچه هام میخواستم الان زیر خاکه

دیگه حتی نمیخوام مامانم بشم

به امید بهتر