2777
2789

مثلا میگه کاسه پنجاه تا بگیر زیاد بگیر استکان زیاد بگیر چندتا گرفتی ؟ حوله برای من رنگ آبی بگیر و.... 

واقعا لجم گرفته چیکار کنم بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اشکالی داره خب خونه و وسیله هر دوتاتونه

شما درمورد خونه و عروسی نظر نمیدی؟

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ازش تاحالا پرسیدی ؟؟

اگر نپرسیدی بگو جهیزیه وظیفه مرده و اگر زن جهاز میاره لطفشه 

اگر جهازمو نمیپسندی میتونم بفروشم شما باب میل خودت بری بخری 

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته