2777
2789

نمیدونم چی بگم از کجا بگم ...تنها چیزیکه دارم اینه ک امشب شب تول محرمه و من ۸ ماهه صدای تیکه تیکه شدن قلبم می شنوم ...قسمتون ب این شبهای عزیز واسم دعا کنید. 

نمیدونم چرا هرردعایی ، نذری میکنم حاجت نمیگیرم .

دعا کنید فقط برام 

آنچه با صبر بدست آید همیشه زیبا خواهد بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر موضوعی هست به خدا بسپار و بگو دیگه خودت بهترین تصمیم را بگیر

دیگه اون موضوع را ول کن و به زندگی برگرد...باور کن اوضاعت عوض میشه

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

منم مثل تو خواهر

هرچی نذر کردم هرچی دعا کردم هرچی گریه کردم ن خدا جوایمو داد نه اهل بیت شاید لیاقتشو نداشتم...

انشالله خود امام حسین گره زندگیتو وا کنه امشب با دل آروم بخابی :)🤍🤲🏻

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

اینا اینجا می نویسم تا بمونه توی ۸ ماه متاسفانه قلبم دچار ناراحتی شد ؛ و الانم ناراحتی قلبی گرفتم ، اگر گناهی داشتم شاید سزاوار این درد بودم ولی وقتی بی گناهم واقعا انصاف نیست 

خدا نگذره از آدمایی، ک باعث درد و رنجن

دعا میکنم عزیزم برای منم دعا کن

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

هر موضوعی هست به خدا بسپار و بگو دیگه خودت بهترین تصمیم را بگیردیگه اون موضوع را ول کن و به زندگی بر ...

شاید باید دیگه ازش بگذرم ولی خب خیلی خستم 

منم مثل تو خواهرهرچی نذر کردم هرچی دعا کردم هرچی گریه کردم ن خدا جوایمو داد نه اهل بیت شاید لیاقتشو ...

بمیرم برات ک مثل خودمی؛ امیدوارم خدا ب قلب و زندگیت آرامش ببخشه