2777
2789
عنوان

مامان بابام میرن رو اعصابم

69 بازدید | 4 پست

به هزار دلیل 

ولی یکیشون که دقیقا الان رفته رو مخم اینه که وقتی میخوان برن بیرون واسه اینکه داداشمو نبرن بهانه میارن و بهش میگن بمون خونه پیش خواهرت ( یعنی من ) 

درصورتیکه من بارها تنها تو خونه موندم اصلا برام مهم نیست خودشونم میدونن فقط بهانه میارن 

اینطور رابطه من و داداشم خراب میشه داداشم این احساس بهش دست میده که بخاطر من مجبوره کاری که نمیخواد رو بکنه همه ش بهم میگه همه چی تقصیر منه 

هزار بار به بابام گفتم انقدر بخاطر این مسئله ازارم نده. 

خیلی رو مخمن 

واسه راحتیشون که دوتایی با هم باشن و راحتی خیالشون که من تو خونه تنها نباشم اعصاب منو مخدوش کردن 

ای کاش فقط رو مخ بودن بابای من سر اینکه به پسر دردونش گفتم استثنایی شش بار زد تو صورتم هنوز جاش کبوده 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش فقط رو مخ بودن بابای من سر اینکه به پسر دردونش گفتم استثنایی شش بار زد تو صورتم هنوز جاش کبود ...

اینم بده 

ولی من برعکسشم همه توجه ها به منه من اصلا چنین چیزی رو نمیخوام سر این قضیه رابطه م با داداشم ریده ست 

اینم بده ولی من برعکسشم همه توجه ها به منه من اصلا چنین چیزی رو نمیخوام سر این قضیه رابطه م با داداش ...

حالا مامان من میگه من بین شما فرق نمی‌ذاره هر وقت بهش میگم پسر پرست یک هفته ناراحت میشم اما وقتی موقع تقسیم میشه من باید سر دست و پا چلفتی بودن اون دعوا بشم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه