یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
یجور عقده که توعم سره یکی دیگه بیاری البته قصد توهین ندارما
تفسیرش همینه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
درک میکنم منم پسر از یکی اقوام نزدیک اینطوریه البته به صورت مستقیم درخواست نداده چون من ۱۹ سالم بیشتر نیسن هنوز ولی خب کاملا ضایعس چندساله منم نمیخوام ش چون از بچگی باهم بودیم نمیتونم به چشم دیگ ای نگاش کنم ۹۹ درصد مواقع خیلی اهمیت میده و اینا ی دو سه سری ک ندید گرفت مثل تو شدم با اینکه ازش بدم میاد ک حرمت خواهر برادری نگه نداشت ولی حتی منم نمیدونم چرا اون زمانا بم برخورد😅