2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بعضی دوستام میگن اگه ثبت نامم نکنی طوری نیست و تازه هزینه هم کلی کمتر میشهو اینکه میشه دقیقا بگی ...

برو تا ی عمر نگی که نرفتی

ولی مطلب خاصی نمیگن 

خود کتابه 

تهش به ی تومن ختم نمیشه هزینش برو

عزیزم دیگه آیین نامه،غیر آیین نامه نداریم.....رانندگی رو باید کل کلاساشو رفت

دوستم میگفت یه فامیلاشون آیین نامه رو شرکت نکرد ، ولی قبول شد و گواهی نامه گرفت همون آزمون اول 

عاشق خوابم 🦥💜

دوستم میگفت یه فامیلاشون آیین نامه رو شرکت نکرد ، ولی قبول شد و گواهی نامه گرفت همون آزمون اول

خب اون لابد پارتی داشته تو آموزشگاه نخاسته وقتشو بابت کلاس تلف بده

شاید شاغل و...بوده صحبت کرده که فقط امتحان رو بده

برو تا ی عمر نگی که نرفتیولی مطلب خاصی نمیگن خود کتابه تهش به ی تومن ختم نمیشه هزینش برو

خب اگه خود کتابه و نرفتنم باعث رد شدنم نمیشه و چیز خاصی نداره کلاساش پس خوبه نرم ، زورم میاره هزینه الکی کنم🙂😂

عاشق خوابم 🦥💜

خب اون لابد پارتی داشته تو آموزشگاه نخاسته وقتشو بابت کلاس تلف بدهشاید شاغل و...بوده صحبت کرده که فق ...

نه اصلا پارتی و اینا نداشت 

شاغلو نمیدونم بود یا نه

ولی خب ربطی نداره نباید فرق بزارن که 

من از چند نفر شنیدم اجبار نیست

عاشق خوابم 🦥💜