2777
2789
نه اینجور نی من امسال رفتم اجباری نبود

والا واسه ما اجباری بود تازه من سرکار میرفتم انلاین چند جلسه نرفتم دیدم از کلاسا انداختنم‌بیرون😂😂رفتم‌گفتم چه وضعشه

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂الکی سخت میگیرن

وای باورم نمیشه جلسه اخر شهریم بود مربیه گفت خب فکر کن من افسرم هر خطایی کنی بهت جلسه اضافه میکنم یه جا یه ماشین کامیون میخواست بار خالی کنه گفتم از کنارش رد بشم گفت رد شو بعد گفت خب خط ممتد بود ۳جلسه اضافه😐😐😐😐نوشت پشت پوشم تو اموزشگاه همون لحظه پولو ازم گرفتن

من شهری بار سوم قبول شدم دفعه دوم قبول بودم افسره روانی بود سر گاز خوردن ردم کرد

بار اول که خیلییی کم قبول میکنن منم بار اول خوب بودم بار دوم عالی بودم تا روشن کردم رفتم گفت عالییی معلومه بلدی قبول

بار اول که خیلییی کم قبول میکنن منم بار اول خوب بودم بار دوم عالی بودم تا روشن کردم رفتم گفت عالییی ...

متولد چندی کی گرفتی 

من امسال گرفتم تو ۲۵ سالگیم ی خرده دیر شده بود