2777
2789

و ناراحتم

دیشب رفتیم با شوهرم و دخترم مهمونی

مهمونی طول کشید تا دیر وقت

ساعت 2 نصف شب بود که داشتیم برمیگشتیم

از توی یه کوچه یه زن و مرد معتاد و داغون با یه بچه ی حدودا یکی دوماهه داشتن میومدن

خیلی دلم گرفت واسه بچه

یه معتاد تو بارداری بچشم درگیر میشه شیر بده بچه معتاد میشه 

اصلا اونا پول شیرخشک و پوشک دارن؟ یا نوزادشون داره سختی میکشه اصلا حوصله ی گریه شو دارن

خیلی ناراحتم بچه رو دیدم

قربون مصلحت خدا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ي بار مورد مشابه ديدم

بچه با پدر مادر معتاد داغون! پيگيري كردم بيان بچه رو ببرن بهزيستي

بدبخت بچه كنار اينا معتاد ميشد و سرنوشتش معلوم نبود زنه مي افتاد كف خيابون ميرفت سر ٤ راه اسفند دود ميكرد ي وضع بدي بود حالم تا چند روز بد بود الان يادم افتاد

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

منم یه هفته دو هفته پیش رفته بودم دکتر

رو صندلی نشسته بودم بعد یه مرد معتاد و عجیب غریب با یه دختر بچه‌ی چهار پنج ساله اومد تو

بچه‌هه یه لباس کهنه پوشیده بود و کثیف بود. 

بغضم گرفت اصلا

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

جالبه همه میتونن بچه دار بشن تنها چیزی که عدالت درش هست همینه

اتفاقا من یه آدمای پولدار و تحصیل کرده و باشخصیتی رو میشناسم که تو حسرت بچه پیر شدن

سوال من از خدا اینه که چه مصلحتیه به اونا نمیدی به این داغونا میدی

جالبه همه میتونن بچه دار بشن تنها چیزی که عدالت درش هست همینه

عدالت  تو اینم نیست ،بعضیام نمیتونن با اینکه کاملا لایق بچه داشتن هستن،اما بعضیا با تمام بی لیاقتیشون هم میتونن بچه دار شن!!جالبه من فک میکردم مرگ فقط عدالت داره تو دنیا همه میمیرن ولی دیدم نه ،مرگ پولدار و فقیر و قبل و بعد مردنشونم خیلی متفاوت هست

اتفاقا من یه آدمای پولدار و تحصیل کرده و باشخصیتی رو میشناسم که تو حسرت بچه پیر شدنسوال من از خدا ای ...

خوب اره منم دیدم منظورم اینه خدا تو هیچ چیز واسه بدبخت بیچاره ها عدالت نداشته جز همین مورد

کار خوبی کردی که گزارش کردی خدا خیرت بده

اره بابا بي خانمان شده بود مشخص بود 

كنار خيابون ميخابيدن زنه كنار همين بچه شيشه ميكشيد

زنه وضعش از شوهرش بدتر بود

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ماما هستین میشه درخواستمو قبول کنین

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه