2777
2789
عنوان

چرا اینقدر غلط املایی داریم و کلمات ساده رو از قصد غلط مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 47 پست

ول کن سخت نگیرین گاهی حوصله نداریم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو اینطوری که اول گفتی میگم فقط اون میخواهم و نمیتونم درکنم

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

عاره

عافرین 

نع

عاقا 

😂😂

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

۹۰ درصد بی سوادی و کمبود مطالعه

ولی خب میخواهم سخته.. میخوام راحتتره ولی میخام و ... غلطه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

بعضیا شوخی مینویسن

مثلا امروز توی یه تاپیکی من به شوخی میگفتم حانی و صیصی

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

این خوبه ، بعضیا هکسره رو رعایت نمیکنن مثلا دیروز یکی نوشته بود « دختر فهمید و خوبی بود »! خب فهمید گذشته مصدر فهمیدنه !!! « فهمیده » صفته که مشخصه ! نمی‌دونم چرا اینقدر معضل شده این « اِ» آخر ؟!!!! یا مثلا نوشته طرف که « دسته من» ! خب دسته معنیش با دست فرق میکنه !!! باید مینوشت « دست من » 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

من همیشه از این آدمایی که غلط املایی میگیرن حس خوبی نمیگیرم خب الان که چی دیگه مثلا همه میدونن می خواهم اینطوری می‌نويسن ولی طبق عادت یا ساده تر بودن ممکنه ترجیح بدن بنویسن میخام مثلا چرا بعضیا میان کلا حرفی که طرف زده رو کلا نادیده میگیرن فقط غلط املایی هارو میبینن این آدما خیلی حس سرد بودن بهم میدن

شکرت🌱🦋 

من گاها دستم میخوره غلط مینویسم.مثلا دیروز نوشتم مخثوصا🤣اخه ص کنار ث هست تقصیر من چیه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

این خوبه ، بعضیا هکسره رو رعایت نمیکنن مثلا دیروز یکی نوشته بود « دختر فهمید و خوبی بود »! خب فهمید ...

آره ننیشه درست برداشت مرد منظورو وای که چقدر حرس میخوره سر همین

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

این خوبه ، بعضیا هکسره رو رعایت نمیکنن مثلا دیروز یکی نوشته بود « دختر فهمید و خوبی بود »! خب فهمید ...

در این مواقع برای راحتی این مدلی نوشته میشن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍