2777
2789

من چادری نیستم میخام یه چادر خوب بگیرم میشه اگه میتونید برام همه ی مدل هاشو بگید و عکس بفرستید 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن منم لایک میکنی لطفا؟

باشه عزیزم 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

من که همیشه ساده رو دوست دارم🥲و ساده میپوشم

اها یعنی چادر معمولی نه اونجوری نمیخام 

اگر لاغر و قلمی هستی عبا بخر به جای چادر. یکی از دوستای من خیلی لاغر و خوش تیپه و محجبه هم هست. آخرین بار دیدمش یه عبای خیلی قشنگ پوشیده بود مثل ماه شده بود. عباش هم ساده بود و فقط سر آستینش یه کم نگین مشکی داشت.

ببین کاملا به فرم بدنی بستگی داره یه مدل رو یه اندام خیلی شیک و قشنگه واسه یکی دیگه نیستمثلا مدلای ع ...

زیر چادر چه نوع شلوارلی میپوشن مثلا بوتکات ضایه میشه میدونم میشه بگید

الان اکثرا عربی می‌پوشن من مدلای دیگه رو نمی‌پسندم زیاد

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

الان اکثرا عربی می‌پوشن من مدلای دیگه رو نمی‌پسندم زیاد

شلوار چی برای زیر چادر ؟

شلوار چی برای زیر چادر ؟

من که همه چی می‌پوشم به جز مدلای خیلی عجیب غریب مثل سوپر بگ و شلوارای پاره پوره

ولی در کل چیزایی که قشنگ می‌شه مدلای خانومانه تر دمپا و نیم بگ کتان و دخترونه تر و اسپرت تر شلوارای جین مام استایل و مام فیت و بوتکات و نیم بگه بگم قشنگه به نظرم اگه خیلی گشاد نباشه و قدت کوتاه نباشه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

بزن سایت بنی فاطمی 

انواع مدلای چادر رو داره

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)