2777
2789

بچه شیر میدم بچم یک سالش اولاش اصلا وزنم تکون نمیخورد الدن یکی دوماهه به شدت داره کم میشه چکار کنم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ت داره بیشتر شیر میخوره واسه اونه ..غذا بیشتر بهش بده شیر دادنت و کم کن ‌‌‌..من پسرام و تا ۱ سال و نیم  شیر دادم چون خودم لاغر بودم پاهام درد میگرفت اینقد شیر میخورد ..وزنشونم خوب بود

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بچه ت داره بیشتر شیر میخوره واسه اونه ..غذا بیشتر بهش بده شیر دادنت و کم کن ‌‌‌..من پسرام و تا ۱ سال ...

یعنی چون به نسبت اولا بیشتر شیر میخوره من اینجوری دارم لاغر میشم؟

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
یعنی چون به نسبت اولا بیشتر شیر میخوره من اینجوری دارم لاغر میشم؟

آره گلم هرچی بزرگتر میشه شیر بیشتر میخوره ..حواست به دندونات هم باشه بمرور دندوناتم خراب میشه استخونات ..لااقل لبنبات بیشتر بخور ..فرنی برای بچه ت درست میکنی صبحها بیشتر درست کن خودتم بخور مغز بادومم بریز واسه خودتم خوبه وزن میگیری 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......