2777
2789

از روز تولد ۱۸ سالگیم از سنم متنفر شدم و احساس خیلی بدی دارم

اینقدر این ترسم زیاده که زمان سریعتر میگذره و سنم های بالا و بالاتر می‌ره

نمیتونم باهاش کنار بیام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که سی سالمونه دیگ. سر شدیم

این جمله ت برام یه احساس اینطوری داشت

توی آب اولش برای اینکه غرق نشی خیلی تلاش میکنی و دست و پا میزنی 

ولی می‌بینی فایده ای نداره بی خیال میشی و خودت رو به آب میسپاری

همین حسو دارم بشدت از سی سالگی میترسم

فکر میکنم دلیل این حس این باشه که از زندگی مون راضی نیستیم 

اگه بهتر بود شاید بالاتر رفتن سن قشنگ میشد چونکه لذت میبردیم

فکر میکنم دلیل این حس این باشه که از زندگی مون راضی نیستیم اگه بهتر بود شاید بالاتر رفتن سن قشنگ میش ...

دقیقا همش استرس که عمرم داره میره نه لذتی بردم نه پیشرفتی کردم فقط پسرفت 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با مشاور روانشناس صحبت کن منم همین مشکلو دارم هعییی🩵 منم 18 سالم شده و دلم میخواست حس بهتری پیدا کنم بعد 28 سالگی رو البته من از 30 به بالا بیشتر میترسم 🥲🥲 طبیعیه؟ میخواستم تو 17 سالگیم بمونم 😂😭

با مشاور روانشناس صحبت کن منم همین مشکلو دارم هعییی🩵 منم 18 سالم شده و دلم میخواست حس بهتری پیدا کن ...

نمی‌دونم نه طبیعی نیست چرا بقیه اینطوری نیستن پس😭😂 فکر کنم این ترس مربوط به این میشه که اونجوری که می‌خوایم زندگی نمی‌کنیم و به معیار ها و هدف هامون ممکنه نرسیم برای همین ترس بالارفتن سن و پیر شدن رو داریم

دقیقا همش استرس که عمرم داره میره نه لذتی بردم نه پیشرفتی کردم فقط پسرفت

منم :) یه احساس اینکه وقتم تنگه و دارم به 25 سالگی میرسم 😭😭 نمیخوام نزدیکش باشممم 

الان 18 سالمه

سلام👋💐💞🙂

منم این ماه میشم 23 ساله😅

ولی خوب حس بدی نسبت به افزایش سنم ندارم

بیشتر دلم میخواد مراقب پوست و لاغریم باشم😎✌️

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی