2777
2789
چرا همه شوهرها به قول ما تورکها (قودورماخ) کرده اند😐🚶🏼‍♀️ همه زنهاشون اینور اونور میبرن پس نمیارن ...

الان یکی از دوستام یکساله عقد کرده ، امروز تولد خواهرشه ، شوهرش رفته کیک و کلی چیزا خریده ک امشب خواهر زنشو خوشحال کنن انقد به فکره ، حالا مال من به خودمم اهمین نمیده چه برسه خانوادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد خرجت بیفته گردنشون

والا با این وضع اقتصادی ۲روز بیشتر موندن جایز نیس

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

چرا همه شوهرها به قول ما تورکها (قودورماخ) کرده اند😐🚶🏼‍♀️ همه زنهاشون اینور اونور میبرن پس نمیارن ...

قودوخ کیمین قودورولار😂😂

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

نمیخاد برگردم خونه یکبار نگفته بیام دنبالت

تو زنگ بزن بگو دیگه خجالت میکشم خرجم افتاده گردن دیگران بیا بریم

قهر رفتی؟

ن قهر نرفتم اومدم دیدن خانوادم حالا محلم نمیده نمیاد ببرتم

مردا چه لوس شدن 

زنگ بزن خودت گله کن بگو بیا بریم.عزیزم خوب نیس زیاد تنها بزاری شوهرتو

مردا چه لوس شدن زنگ بزن خودت گله کن بگو بیا بریم.عزیزم خوب نیس زیاد تنها بزاری شوهرتو

وقتی نمیخاد اونجا باشم برم چیکار ، بسه هر چقدر خودمو سبک کردم ، نمیخام اینبار خودم بگم بیا ، شوهرای بقیه اینقد باشعورن که خودشون وظیفه شونو ب عنوان همسر میدونن اما مال من پر از ادعاست و تا نگم نمیاد پیشم ، باید انداختش دور اما حیف نمیشه

وقتی نمیخاد اونجا باشم برم چیکار ، بسه هر چقدر خودمو سبک کردم ، نمیخام اینبار خودم بگم بیا ، شوهرای ...

خب تو قبل رفتن باید یه قراری میذاشتی که مثلا بعد یک هفته دو هفته بیا دنبالم 

خب تو قبل رفتن باید یه قراری میذاشتی که مثلا بعد یک هفته دو هفته بیا دنبالم

قبلا قرار میذاشتم نمیومد ، باید کلی اصرار میکردم پاشو بیا ، اینبار خودش گف نیا جنگ رو بهونه کرده منم ترجیح دادم بیخیالش شم