2777
2789
عنوان

وقتی دختر مجرد می بینید

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 36 پست

انگار هرکس ازدواج کرد کره ماه رو فتح کرده

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خالم میگفت دیگه وقته شوهرت دیگه موهاتو کوتاه نکن رفتم تا اونجایی که قیچیه راه داشت کوتاهش کردم بع ...

وایییی من نمیدونم چه اصراری دارن که زود ازدواج کنه ادم حالا خودشون خوشبخت هم نشدناااااا بازم اصرارررر اصراررررر

وایییی من نمیدونم چه اصراری دارن که زود ازدواج کنه ادم حالا خودشون خوشبخت هم نشدناااااا بازم اصراررر ...

به خوب نکته ای اشاره کردی

چون خودشون بدبخت شدن نمیتونند مجردهای خوشبخت را ببینند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

واقعا درست میگید.خب اگر آدم مناسبی بود ازدواج میکردیم نیازی به یادآوری نیست. شایدم کلا قصد ازدواج نداره اون شخص. من خودم ناراحت میشم ازم میپرسن منم دوست نداشتم این شرایطو ولی ناچار به تحملم.سوال پرسیدن درد اون شخص رو تازش میکنه و احساس تنهایی بیشتری میده

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

همه مثل شما شعور ندارن من یه دختر خاله ۳۵ ساله دارم بهر دلیلی کیس خوب نیومدهالان اومده زار زارتو باش ...

بهش بگو آدم بی شعور بی شعوره ازدواج هم کنی میگن والا چرا بچه دار نمیشی ، اولین بچه که آوردید میگن دومی کی میاری؟ اگه هر دوتا پسر شد میگن یه دختر بیار ، اگه دوتاش دختر شد میگن اینقدر بزا تا یکیش پسر بشه ، اگه یکیش دختر شد یکیش پسر میگن حالا که چی زاییدنم شد هنر؟؟

بگو در دهن این جماعت همیشه بازه به فکر پیشرفت خودت باش اینقدر سرت برای پیشرفتت شلوغ باشه که وقت نکنی این آدما رو ببینی یا به حرفاشون فکرکنی

همه مثل شما شعور ندارن من یه دختر خاله ۳۵ ساله دارم بهر دلیلی کیس خوب نیومدهالان اومده زار زارتو باش ...

عزیزم منم چهل سالم هست چند وقت پیش تو کوچه میرفتم ی همسایه ها را دیدم به احترامش سلام و احوالپرسی کردم بی مقدمه گفت چرا یکی نمیاری سر سفره ات بشونی نون بخوره اولش فکر کردم بچه پروزشگاه چیزی میگه گفتم یعنی چه گفت ی پسر فقیر گفتم چرا اونوقت مگه من مسیول نون دهی به پسر مردم هستم گفتش تنها نباشی اعصابت آروم بشه اون لحظه یادمه لحظه اذان بود تو دلم گفتم خدا به حرمت این لحظه خودت فقط دهن منحوس این را ببند. خیلی دلم شکست

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

به خوب نکته ای اشاره کردیچون خودشون بدبخت شدن نمیتونند مجردهای خوشبخت را ببینند.

واسه من یه پسره رو پیدا کرده بود نه تیپ داشت نه قیافه نه اخلاق نه هیچییییی بعد پسره میخواست بره کانادا خالم میگفت با این خوشبخت میشی ، انگار بالا خونه رو دادن اجاره این خاله ها😂😂

واسه من یه پسره رو پیدا کرده بود نه تیپ داشت نه قیافه نه اخلاق نه هیچییییی بعد پسره میخواست بره کانا ...

با سبک زندگی های الان ازدواج خیلی سخت شده.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین