2777
2789
عنوان

وقتی دختر مجرد می بینید

747 بازدید | 36 پست

نپرسید چرا ازدواج نمی کنی

خب عزیزم کیس خوب نبوده دیگه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج دیگران ب من چه

شاید ترجیحش بوده

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کلا از هیچکس سوالای شخصی نپرسید

چرا بچه دار نمیشی

چرا سرکار نمیری

چرا درستو ادامه ندادی

وووو

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من خالم میگفت دیگه وقته شوهرت دیگه موهاتو کوتاه نکن 

رفتم تا اونجایی که قیچیه راه داشت کوتاهش کردم بعد ۳ ماه هنو لازم به شونه نداره از بس کوتاس

عاشق شدم رفت .....بدحالیه

من خالم میگفت دیگه وقته شوهرت دیگه موهاتو کوتاه نکن رفتم تا اونجایی که قیچیه راه داشت کوتاهش کردم بع ...

😂😂😂عالی بود 

منه بد بخت عاشق موی بلندم 

زنداییم اون دفعه تو جمع برگشت گفت اگر قصد ازدواج داری نگه دار اگر نداری کوتاه کن یکم خیلییی بلنده 

منم واقعا قصد ازدواج ندارم ولی عاشق موی بلندم 

ولی گفتم اگر نگه دارم فردا همه فکر می کنن دنبال شوهرم 

رفتم کوتاه کردم 😂😂😂😂

هیچوقت نمی بخشمت زن این چه حرفی بود زدی آخه 

ازدواج دیگران ب من چهشاید ترجیحش بوده

همه مثل شما شعور ندارن من یه دختر خاله ۳۵ ساله دارم بهر دلیلی کیس خوب نیومده

الان اومده زار زار

تو باشگاه محل کار همه میگن چرا ازدواج نمی کنی

دلم برای اشکاش سوخت 

بابا ول کنید ازدواج قسمته

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من خالم میگفت دیگه وقته شوهرت دیگه موهاتو کوتاه نکن رفتم تا اونجایی که قیچیه راه داشت کوتاهش کردم بع ...

چی بگم

😂😂😂عالی بود منه بد بخت عاشق موی بلندم زنداییم اون دفعه تو جمع برگشت گفت اگر قصد ازدواج داری نگه د ...

این چ سمی بود

ولی خیلی وقتا بی منظور می گنا

این چ سمی بودولی خیلی وقتا بی منظور می گنا

خدایی میدونم زنداییم خیلی دلش صافه کاملا بی منظور گفت 

ولی اون لحظه پسرخاله ام که خواستگارمه با منظور خندید 

منم از حرص اون رفتم کوتاه کردم که خیال برش نداره 😂😂

همه مثل شما شعور ندارن من یه دختر خاله ۳۵ ساله دارم بهر دلیلی کیس خوب نیومدهالان اومده زار زارتو باش ...

والا من ببینم تشویقم میکنم ک ازدواج نکنن

چیه بابا مسخره بازی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️