2777
2789
عنوان

یه پسری هست که ازم خوشش میاد ولی…

152 بازدید | 8 پست

من به چشم برادری میبینمش هم دانشگاهیمه ولی کاملا احساس میکنم اون یه حس دیگه ای داره و میگه هم بعضی وقتا تو حرفاش مثلا یه بار گفتم که اره من خوابام و خیلی دوست دارم خیلی دنیای خوابام جذابن دوست داشتم زندگیم خواب بود خوابام واقعیت گفت منم همینطور ولی بدیش این بود که اونوقت تو تو خواب بودی و دیگه هیچوقت از خوابام پا نمیشدم چون تو رندگبه واقعیم نبودی

راستش پسر خوبیه و خیلی خانواده خوبیم داره ولی اصلاااا از نظر ظاهری تایپم نیستت من حالا نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی همه وقتی میبیننم میگن خیلی از تصوراتمونم حتی زیباتر بودی و یا حتی یه نفر بود از من خیلی بدش میومد یه بار شنیدم از دور مه داشت رتجبم حرف میزد میگفت حالم ازش به هم میخوره حیفه این قیافه نیست خدا داده بهش؟ 

نمیخوام بگم پسره زشته ها ولی واقعا حتی یه ذرههه هم تایپم نیست کاملا همه چیش خلاف تایپمه و میبینم وقتی کنارش راه میرم بقیه یه جوری نگامون میکنن نمیخوام بعدا همیشه بگن اره دختره سر تره و اینا  چیکار کنم..

من آدم بدیم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اخلاقیاتش خیلی خوبع 🥲

عزیزم اخلاق خوبه ولی به نظرم اول این مهمه که چهره طرف به دلت بشینه وقتی چهرش به دلت نشینه نمیتونی بهش عشق بدی و با محبت باهاش رفتار کنی اون طفلک هم اذیت میشه...