2777
2789
عنوان

انجامش بدم

52 بازدید | 5 پست

میخوام برم بیمارستانی که دوست یعنی همون نامزد قبلیم کار میکنه کار کنم همونی که ولم کرد تو تاپیک های قبلی گفتم میخوام جلو روش باشم میخوام یه جوری عذابش بدم میخوام بپرسم که یگه حداقل برای چی رفته بنظرتون خودمم آسیب میبینم چیکار کنم میخوام یه جوری آروم بشم تو تاپیک های قبلی کامل توضیح دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو با موفق شدنت میتونی تیری تو چشم اون باشی

اینکه بخوای بری بیمارستانی ک اون کار میکنه باعث میشه زیر ذره بین بگیرتت و از ی سلام ساده ات ب همکلاسی پسر برات حرف بسازه و بگه خوب شد بهم زدم باهاش 

بنظرم خیلی کار چرتیه خیلی خودتو کوچیک میکنی. وقتی نخاستت تو چرا پی گیری واقع بین باش برای کسی وقتتو حدر کن ک. بخوادت. الان بری اونجا ک چی میخاد بیاد بگه غلط کردم. شاید بیاد باهات دوباره رفاقت کنه ولی باز بذاره بره  بیاد بهت بگه ک چرا رفته بنظرم اصلا بهش فکرنکن مطمئن باش آینده ادم خوبی میاد دنبالت ک بابت رفتن همین پسره خدارو هزار بار شکر کنی