2777
2789

بعضیا چقدر دلشون سیاهه

ی تاپیک دارم راجب دختر همسایه مون ک با مرد متاهل ریخته روهم حرف زدم

یکی سریع پرید قضاوت نکن تو زندگیش دخالت نکن

منم گفتم من کارش ندارم دخالت نکردم فقط محض درد و دل گفتم اینجا

اومده کل تاپیک های منو زیر و رو کرده و گفته تو خودت خرابی دست کمی از دختر همسایتون نداری تو ۴ ساله پشت کنکوری اخلاقت فلانه اخلاقت بهانه خلاصه هر درد و دلی تو تاپیک هام کردم رو زد تو صورتم

آنقدر ناراحتم کرد ک دستام میلرزن جالبه بدونید اصلا کاری ب کارش نداشتم 

دیگ هیچوقت تو زندگیم اینجا درد و دل نمیکنم شماهم‌نکنید آدم عقده ای خیلییییی زیاده

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بهش فکر نکن بزار اون فشارشو بخوره

همین الانم داره تاپیک هامو شخم میزنه بهم گفت چون از ۱۵ سالگی با نامزدت بودی خرابی

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

ادم روانی توی این سایت زیاده بیخیال

واقعا‌ خیلی ناراحتم میکنن ادمای عقده ای

همین الانم داره تاپیک هامو شخم میزنه بهم گفت چون از ۱۵ سالگی با نامزدت بودی خرابی

اصلا بهش اهمیت نده 

اون اینقدر بیکاره که اومده همه تاپیک های تو رو میخونه که یه چیزی داشته باشه بهت بگه 

میشه تاپیک آخر منو هم ببینید 

ببین 

من درد دل هم نمیکنم 

چندباری با چندنفر بحثم شد 

یکیشون گفت خاک برسرت نماز شب میخونی

یکی گفت زر نزن برو نمازشبتو بخون

و چیزهای دیگه که حضور ذهن ندارم فعلا

منظورم اینه که تو حتی درد دل هم نکنی

از بدیعی ترین چیزها برات عیب میتراشن

عقده ای زیاده،هرکاری بکنی بهت ایراد میگیرن

قطعا خودش خونه خراب کن بوده که دفاع کرده

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببین من درد دل هم نمیکنم چندباری با چندنفر بحثم شد یکیشون گفت خاک برسرت نماز شب میخونییکی گفت زر نزن ...

دلم میخواد لغو کاربری بزنم آنقدر آدم حقیر اینجا زیاده

سریع میپرن تو تاپیک هات اشتباهاتت رو ب رخت بکشن

چون دست گذاشتی رو نقطه ضعف خودش 

زمونه بدی شده جای ارزش ها عوض شده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
قطعا خودش خونه خراب کن بوده که دفاع کرده

تروخدا برو تاپیک منو بخون فقط داشتم میگفتم چطوری دلش اومد زندگی ی زن دیگ رو خراب کنه این پرید وسط ک بتونه قضاوتش نکن تو چیکاره ای

حتما ی داستانی داره میگن حرفو بندازن صاحبش برمیداره

اون احتمالا همون دختر همسایه تونه یا یکی شبیه اون

دقیقا عزیز دقیقا