2777
2789
عنوان

آمپول جنتامایسین در بارداری

247 بازدید | 16 پست

سلامم کسی آمپول جنتاماسین زده من ۳۰ هفتمه اومدم خونه مادر شوهرم دردم گرفت خیلی خواهرشوهرم منو برد پیش دکتر زنان خودش گفت عفونت شدید داری بهم یه دونه امپول جنتا داد زدم الان تو نت خوندم که گفته چقد عوارض داره دارم دق میکنمممممممم 😭😭😭😭😭😭ینی یه دونشم ضرر داره؟ من از اول بارداری دارم با استرس میگذرونم کسی اینجا زده اون آمپولو؟❌❌❌❌حال روحیم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این میگنارو کی میگه؟وقتی دکتر زنان داده ینی علمش داره دیگهعفونت خطرناک‌تره

نمیشه همیشه اعتماد کرد

متاسفانه یکی از متخصصین معروف زنان تو یکی از شهرها به تواهرم تو سه ماهه ی اول بارداری جنتا مایسین نوشت وخواهرم با اعتماد به دکترش تزریق کرد والان بپه ی دسته گلش ناشنواست وکاشت انجام داده

به دکترش پیام داد ودکتر عذرخواهی کرد ولی چه فایده برای خواهرزاده ام واعصاب ما وخواهرم

خواهرت چند تا زده بود

متاسفانه ۳ تا

تازه یعدش مشخص شد عفونتش خیلی کم بوده

شما اصلا نگران نباش چون برای خودت وبچه ات ضرر داره

خواهرم ماه دوم بارداری بود

برای شما چیزی نیست وشاید حتی لازم باشه هرچند تا که دکترتجویز کرده استفاده کنی

متاسفانه ۳ تاتازه یعدش مشخص شد عفونتش خیلی کم بودهشما اصلا نگران نباش چون برای خودت وبچه ات ضرر داره ...

ن من دیگه عمراااااا بزنم همون یکیو زدم بهش فک میکنم از استرس حالت تهوع میگیرم 

بنظرت با یکی هم امکان داره مشکل ساز شه ؟ یا الان دیگه همه چیش تشکیل شده؟

نه نگران نباش

دکتر گفت سه ماهه ی اول بارداری

برای شما از سه ماه اول خیلی گذشته

خواهرم به قدری تو انتخاب دکتر وبیمارستان ومامای همراه دقت داشت که نگو وبرای کوچک ترین مساله ای احتیاط می کرد ودکترش دکتر خیلی معروفی بودو برای هرچیز از صدنفر می پرسید ولی متاسفانه درمورد تزریق آمپول که به دکترش اعتماد کردونگرانی از این که نکنه عفونت برای بچش مشکل ساز بشه از کسی نپرسید ومتاسفانه این اتفاق براش افتاد