نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 عنوان دیدین کسی دیسکش برگشته باشه سرجاش 56 بازدید | 9 پست اصلا برمیگرده سرجاش؟ متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤ 1404/04/05 | 15:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_zibazohal عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6721 بابام باطب سنتی خوب شد بهش گفته بودن عمل برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6721 چجوری نمیدونم رفت رباط کریم تهران ی مردی خوبش کرد البته ی ورزشهایی بهش داد برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
zahra_ch80 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 2597 بابام باطب سنتی خوب شد بهش گفته بودن عمل چطور تو رو خدا بهم بگو پیش کی رفت و چ کارایی کرد بابای منم دو تا دیسکش زده بیرون و باید عمل شه
_zibazohal عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6721 چطور تو رو خدا بهم بگو پیش کی رفت و چ کارایی کرد بابای منم دو تا دیسکش زده بیرون و باید عمل شه بخدا اسم دکتره یادم نیست برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6721 چطور تو رو خدا بهم بگو پیش کی رفت و چ کارایی کرد بابای منم دو تا دیسکش زده بیرون و باید عمل شه توگوگل سرچ کن شایدبیاره برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
zahra_ch80 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 2597 توگوگل سرچ کن شایدبیاره مرسی عزیزم همین که روحیه گرفتم و امیدی هست که خوب شه خودش کلیه چشم حتما پیگیر طب سنتی میشم
_zibazohal عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6721 مرسی عزیزم همین که روحیه گرفتم و امیدی هست که خوب شه خودش کلیه چشم حتما پیگیر طب سنتی میشم اره خیلی دکتر خوبی بود بابای کن ستون فقراتش کامل کج شده بود برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭