2777
2789
عنوان

شوهرم ی حرفی زد روانی شدم😂

351 بازدید | 16 پست

برا بچم که ماه بعد دنیا میاد  ست خواب سفارش دادم از باسلام ۷۳۰تومن مخمل حبابی 

میگم بنظرت به این چند دادم 

میگه کمتر از سیصد نیست 

تا اینو گفت من قاطی کردم😂

آخه سیصد الان چی میدن حالا خواستم بگم ارزون گرفتی گند زد ینی

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا کلا ی اصل که من بهش معتقدم و تو خونه امون اجرا میکنم 

میخرم و قیمت نمیگم و پولای توی کارتشم خرج میکنم اصلا نمیگم برای چی 

بعدا یدفعه مثلا لباس تو تنم یا وسیله خونه میبینه میگه جدید میگم آره ،اونم میگه مبارکت باش تمام حالا اگر یوقتایی قیمتم بپرسه میگم مال خیلی وقت پیش یادم نمیاد 

مردا کلا هرجوریم بخری ارزونم بخری ایراد میگیرن 

ارزون گرفتی شما شوهرت از قیمت ها خبر نداره پارچه قنداق خریدم ۲۸۰ چند. ماه پیش

دقیقا از باسلام این قیمته اینجا کمتر از ۱۵۰۰نیس 

آغوشی گرفتم ۲۰۰

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

مردا زیاد از قیمت اینا سر درنمیارن اتفاقا بنظرم قیمتش مناسب بوده

هی میگفت ببخشید بابا من نمی‌دونستم 

گفتم آخه یه حرف منطقی بزن الان به مرغ کمتر از سیصد نیس

از این لباس نوزادیا هستن تو جعبه ان چند تیکه هستن برای پسرم گرفتم ،۲۲۰۰ ،دو دست لباس تو خونگی چیزیم ...

من مارک پاتی از ترب گرفتم ۶۹۰ 

نوزده تیکه

من مارک پاتی از ترب گرفتم ۶۹۰ نوزده تیکه

خوب بود 

اینا کیفیتشون بالا ولی آخه حرصم گرفته بقرآن زیرش همش پنبه بود تو جعبش باز کردم دیدم روی پنبه یکیش مثلا پیرهن 

یکیش شلوار ،یکیش مثلا شورت 

اسم این فروشگاه که خرید میکنی بفرست از تو با سلام منم بخرم

خوب بود اینا کیفیتشون بالا ولی آخه حرصم گرفته بقرآن زیرش همش پنبه بود تو جعبش باز کردم دیدم روی پنبه ...

من الان تخت و کمدم نگرفتم قیمتا اینجا از ۵۰ تومن تا ۱۸۰ تومن هست ،موندم میخوام چی بگیرم براش 

خوب بود اینا کیفیتشون بالا ولی آخه حرصم گرفته بقرآن زیرش همش پنبه بود تو جعبش باز کردم دیدم روی پنبه ...

بزن تو باسلام بعد بنویس ارزانترین خودت جنسش رو ببین نظراتم بخون 

بعد برو ترب هم بزن برو رو ارزن ترین کالا بعد برو پایین صفحه هی ارزونتر میشه جنس های جدید تر میاد 

من الان تخت و کمدم نگرفتم قیمتا اینجا از ۵۰ تومن تا ۱۸۰ تومن هست ،موندم میخوام چی بگیرم براش

اینجا از ۲۰میلیون تا ۱۰۰میلیون تخت هست 

بعد تاسوعا عاشورا میخام برم یسره سیسمونی و بخرم اما موندم بخدا قیمت پایینا ک همه جنس ندارن بقیه هم گرونن اصن اینا هیچی انق تنوع زیاده آدم گمراه میشه

اینجا از ۲۰میلیون تا ۱۰۰میلیون تخت هست بعد تاسوعا عاشورا میخام برم یسره سیسمونی و بخرم اما موندم بخد ...

دقیقا مشکل ماهم همینه 

ما دستمون خالیه نداریم انقدر زیاد هزینه کنیم،از یطرفم تنوع بالاس ،بعدم فقط تخت وکمد نیست هزارتا چیز میخواد

قیمت پایینا مشکل دارن همشون