2777
2789
عنوان

تولد نوزاد دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 39 پست
دخترن آپتامیل

خوبه فامیل مامانم هم دوقلو دختر دو سال پیش آورده بود سزارین بود اما فک کنم نارس نبودن اونم شیر خشک میداد الان شیر خودتون بهشان نمیاین یا شیر ندارین شیر خودتون بیشتر به بچه هاتون وزن میان شیر خودتون ورد است  

ناامید نباش خدا بزرگه 28 سالمه در عین ناباوری باردار شدم و سالم هستن خداروشکر امیدت به خدا باشه

همشنیم  ازمایش های سقط مکرردادی؟ یاهمینطوری باردارشدی

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناامید نباش خدا بزرگه 28 سالمه در عین ناباوری باردار شدم و سالم هستن خداروشکر امیدت به خدا باشه

شوهرت هیچی مصرف نکرد تو بارداری دارو خوردی؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

چراباهم ژل رویال مصرف کردیم 3 ماهزیر ناف هم بادکش مینداختیمقرص هایی که دکتر زنان داده بودم جای خود

اها ژل رویا چند گرمی توروخدا بگو میدونم سرت شلوغه بخدا دعات میکنم باعسل قاطیش کردی یا خالص خوردی

اها ژل رویا چند گرمی توروخدا بگو میدونم سرت شلوغه بخدا دعات میکنم باعسل قاطیش کردی یا خالص خوردی

یه شیشه 1 کیلویی قاتی با گرده زنبور عسل

3 ماه خوردیم قبلو بعدش نباید چیزی بخوری هر روز 1 قاشق مرباخوری

برای دوقلویی هم برگ سنجد دم میکردم میخوردم 

قرصم دکتر زنان نوشته بود اسمش لتروزول بود 1 دوره مصرف کردم

یه شیشه 1 کیلویی قاتی با گرده زنبور عسل3 ماه خوردیم قبلو بعدش نباید چیزی بخوری هر روز 1 قاشق مرباخور ...

عسل وژل وگرده باهم؟ برگ سنجد یه قاشق دم میکردی روزی ی لیوان؟چند روز؟