2777
2789

موندم دبگه چ غلطی بکنم بخدا،با شوهرم یه مدته کلا شکرآبیم یه روزخوبیم سه روزقهر ،یه هفته پیش خودش بارضایت خودش گفت بروخونه ی بابات اومدم پیام داد گفت دیگه برنگرد خوشم نمیاد ازت بچرم بزار همونجا بمونه ،یه هفتس ن خودش ن ننه بابایه آشغالش یه زنگ نزدن حال بچشونو بپرسن اینجا حالم خوب نیست همشون خیلی بهم توجه میکنن مامانم اینا ،ولی دلم یه جوریه خودم سرخورده شدم 

الان شنبه خودم برم درخواست طلاق بدم ؟مهریمو اجرا بزارم ؟سند ازدواجم پیشم نیست جایی هم ک عقد کردم ازخونه ی بابام اینا دوره ،بعدم سریع ک الان درخواست بدم سریع ک نمیره احضاریه اینا دم دردرسته؟؟؟

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

حالا عجله نکن سر یه هفته

صبر کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال و اموال داره؟ باید سند ازدواجو مدارکتو میاوردی

من نمیدونستم ک ب قصد دوسه روز اومدم و وسایل جمع کردم اومدم اینجا گفت دیگه برنگرد 

حالا عجله نکن سر یه هفتهصبر کن

چقد صبر کنم؟یه هفتس انقد بی شرف و هیچی ندارهدحال بچشم حتی نپرسیده 

چقد صبر کنم؟یه هفتس انقد بی شرف و هیچی ندارهدحال بچشم حتی نپرسیده

فعلا لج کرده

توام ن زنگ بزن ن سراغی بگیر

اگه درخواست بدی حق و حقوقت ضایع میشه

پیام هاش رو نگه دار تا مدرک داشته باشی خودش بیرونت کرده

و فعلا کاری نکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
فعلا لج کردهتوام ن زنگ بزن ن سراغی بگیراگه درخواست بدی حق و حقوقت ضایع میشهپیام هاش رو نگه دار تا مد ...

خدا لعنتش کنه الهی ،یعنی من برم درخواست طلاق بدم حق و حقوقم ضایع میشه؟

خدا لعنتش کنه الهی ،یعنی من برم درخواست طلاق بدم حق و حقوقم ضایع میشه؟

بله عزیزم شما فعلا تا یک ماه صبر کن بعد نهایت برو درخواست مهریه بده

شغلش چیه؟

بله عزیزم شما فعلا تا یک ماه صبر کن بعد نهایت برو درخواست مهریه بدهشغلش چیه؟

توشرکت پیک موتوریه 

توشرکت پیک موتوریه

پس شغل خاصیت نداره که امیدت به مهرت باشه

پس شغل خاصیت نداره که امیدت به مهرت باشه

ن بخدا ن شغل درست حسابی داره ن ماشین ن خونه ن پول ولی زبون اندازه ی یه دنیا بیحیایی اندازه یه عالم

ن بخدا ن شغل درست حسابی داره ن ماشین ن خونه ن پول ولی زبون اندازه ی یه دنیا بیحیایی اندازه یه عالم

تو این مدت برو مشاوره 

اگه میتونی برو کار پاره وقت بیکار نشین که هب فکر و خیال کنی

تو این مدت برو مشاوره اگه میتونی برو کار پاره وقت بیکار نشین که هب فکر و خیال کنی

پسرمو چیکارکنم خیلی شلوغه ماشاالله ،مامانم بنده خدا نمیتونه نگه داره ،سرکارم برم فردامیخواد بامبول دربیاره بگه بدون اجازه ی من رفته کارو فلان 

سر چی؟

ببین طلاق آخرین راهت باشه.

باهاش حرف بزن.

مهریه  و طلاق ربطی ندارن. جداست.

میتونی بدون درخواست طلاق مهریه را اجرا بزاری.

ولی اگر مشکل جدی ندارید باهاش حرف بزن به خاطر بچه.

من دو تا پسر دارم.دقیقا کمبود بابا را حس می کنن.

طلاق را بزار وقتی راهی نبود.