2777
2789

البته برام مادری هم نکرده

اونایی که در جریان دز تاپیکای قبلمین  و از خیانت دختر مامانم و شوهرم خبر دارین که البته یکی از تاپیکامو چندتا کاربر ا ترکوندن

گویا دختر هرزهش نامزدیشو بهم زده

حالا این به اصطلاح مادرم اومده خونه پرو پرو گفته طلاقت بگیر هرچقدر بخای بهت پول میدم  خونه و ماشین هم میزارم در اختیارت ولی  از شوهرت طلاق بگیر و پاتو از زندگیش بکش بیرون  دخترم میخواد باهاش ازدواج کنه😐

و قیافه من😐😐😐

حالا مادرشوهرم دیروز صبح زنگ زده کلی نفرین توهین بهم کرده که حق نداری طلاق بگیری سهر جادو کردی خواهر هرزتو انداختی به جون پسرم که بهونه پیدا کنی و طلاق بگیری مال اموال مسرمو بکشی بالا و مهریتو بگیری و کلی هم نفرین و توهین بهم کرد فوشم داد😐

بین ی مشت آدم روانی گیر افتادم

الان من چیکار کنم خودم کلی بدبختی دارم اینم ی مشگل دیگه

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

میزدی دهن مادرت یا حداقل موهاشو میکشیدی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میزدی دهن مادرت یا حداقل موهاشو میکشیدی

به خدا تو شوکم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

درجریان نیستم ولی با همین یه تیکه که نوشتی خدا بهت صبر ایوب بده

خدا صبر نده خواهرم خدا صبر نده

من دیگه توان و کشش ندارم برا لین زندگی 

به خدا تو شوکم

اینا دشمن زندگیتن 

اصلا زندگیتو نزار و نرو سفت بچسب به شوهرت

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خب طلاق بگیر برو پول بگیر بدو عشق حال

بابا پول اموال برا چیمه

من فقط بخاطر پسرم سر این زندگی وایسادم 

اینا دشمن زندگیتن اصلا زندگیتو نزار و نرو سفت بچسب به شوهرت

شوهرمم که از دیروز صبح تا الان معلوم نیست رفته کدوم جهنمی

خیلی ببخشید میشه بپرسم واکنش شوهرت به همه این اتفاقا چیه؟!خیلی عجیبه واقعا ماجراتون!

اون لاشی خنوز از این حرفا خبر نداره