2777
2789

حتما هم شما اطرافتون دیدین 

وارد هر کاری میشن با اینکه مسلط نیستن ولی اینقدر خوب همه چی رو مدیریت میکنن

ای کاش منم اینطوری بودم

ولی فقط استرس و نگرانی رو خوب بلدم 

رو خودت کار کن

دوره ببین 

مشاور 

تغییر کن 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفس ارثی نیست عزیزم ی مهارته هرکسی بخواد می‌تونه به وجودش بیاره من خودم چهار ساله دارم روی خودم کار میکنم قبلا بزور سلام میکردم ولی الان نسبت به چهار سال پیش خیلی راحتترم تو اجتماع ولی بازم جا داره کار کنم اگه خواستی میتونم کمکت کنم

من استرسیم ولی خودمو با اعتماد به نفس نشون میدم خیلی استرسیم حتی تو باشگاه هم استرس میگرفتم چون نمیت ...

خیلی احساس خنگی میکنم تو خیلی چیز ها

البته میدونم خیلی هاش از عدم تسلط میاد ولی اینقدر تنبلم تلاش نمیکنم 

اعتماد به نفس ارثی نیست عزیزم ی مهارته هرکسی بخواد می‌تونه به وجودش بیاره من خودم چهار ساله دارم روی ...

کمک کن لطفا

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

کمک کن لطفا

اول باید روی شناخت خودت کار کنی یعنی دقیقا خودت رو بشناسی مثلا چطوری وقتی با یه نفری میخوای بشناسیش باهاش وقت میگذرونی باهاش بیرون میری،هدیه میخری براش ،بهش بی احترامی نمیکنی و....تا بشناسیش دقیقا با خودت هم همینطور باید باشه باید بهترینا رو برای خودت بخوای برای خودت وقت بزاری و...دوم اینکه راجب این موضوع پادکست خیلییی زیاده من بهت پیشنهاد میکنم توی یوتیوب سرچ کنی آنیا لیش و اولین پادکست هاشو نگاه کنی توی همه موضوع ها از جمله اعتماد به نفس پادکست داره بعد اینکه کتاب بخون حتی اگه هزینشو نداری میتونی از گوگل دانلود کنی هم قابل صوتیشو هم متنشو زیاد هست رایگان بعد اینکه توی اجتماع باش میدونم سخته ولی کم کم شروع کن زیاد بیرون برو با مردم ارتباط برقرار کن خیلی بهتر میشی قطعا

اول باید روی شناخت خودت کار کنی یعنی دقیقا خودت رو بشناسی مثلا چطوری وقتی با یه نفری میخوای بشناسیش ...

مرسی عزیزم

کتاب چی بخونم

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

خواهش میکنم❤️کتاب بهت موهبت کامل نبودن و جرات داشته باش و خودت باش دختر رو معرفی میکنم کتابای خانوم ...

فداتشم ممنون