2777
2789

ک عذاب وجدان شدید گرفتم نمازمم ول کردم گفتم خدا منو نمیبخشه من ی گناهکارم ک دوسه ماه خوبم بعد باز گناه میکنم نمازم ول میکنم ب چ درد خدا میخوره اینجوری 

فردا هم محرم شروع میشه بنظرتون توبه کنم دوباره شروع کنم نماز فایده داره من ک توبه هام تهش دوسه ماه دووم میاره خدا نگه منو مسخره کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شک نکن ،صد بار اگر توبه شکستی بازآیحتی اگر گناه هم کردی نمازت رو ترک نکن چون بدون شک بالاخره نماز تو ...

اخه یک جا خونده بودم کسایی ک گناه میکنن ب امید اینکه میگن بعدش توبه میکنیم خدا نمیبخشه

این چه حرفیه صدبار هم گناه کردی توبه کن و نمازت هیچ وقت ول کن همیشه نمازت بخون حتی اگه گناه کردی خدا خیلی بخشنده و مهربونه

که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

خدا میگه صدبار اگر توبه شکستی باز آ آخه کی بزرگتر از خداست معلومه دوباره برگرد فقط خداست ک همیشه مارو میپذیره و رهامون نمیکنه 😍😍♥️حتما خیلی قلب پاکی داری ک دوباره داری میری سمت خدا لطفا برای منم دعا کن اسمم عاطفه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

این چه حرفیه صدبار هم گناه کردی توبه کن و نمازت هیچ وقت ول کن همیشه نمازت بخون حتی اگه گناه کردی خدا ...

یک گناه کردم بعدم گفتم نمازم ب چ درد میخوره یعنی میگی اگ گناهم کردم بازم نماز بخونم فایده داره

حتی اگر تو دلت پشیمون باشی توبه حساب میشه خدا میبخشه 

درضمن نماز به درد خودمون میخوره خداوند بی نیاز هست

ما به انرژی احتیاج داریم در نتیجه نماز میخونیم و و از خدا نیرو میگیریم

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

خدا میگه صدبار اگر توبه شکستی باز آ آخه کی بزرگتر از خداست معلومه دوباره برگرد فقط خداست ک همیشه مار ...

ن بابا فعلا ک خیلی گناه کارم اما این بیت شعر رو هم کسی گفته خدا نگفته ک 😔