بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا میگه صدبار اگر توبه شکستی باز آ آخه کی بزرگتر از خداست معلومه دوباره برگرد فقط خداست ک همیشه مارو میپذیره و رهامون نمیکنه 😍😍♥️حتما خیلی قلب پاکی داری ک دوباره داری میری سمت خدا لطفا برای منم دعا کن اسمم عاطفه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
حتی اگر تو دلت پشیمون باشی توبه حساب میشه خدا میبخشه
درضمن نماز به درد خودمون میخوره خداوند بی نیاز هست
ما به انرژی احتیاج داریم در نتیجه نماز میخونیم و و از خدا نیرو میگیریم
من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂↔️ (◠‿◕)