2777
2789
عنوان

وای دختره میگه بابام موهامو ببینه اشکالی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 107 پست

عقب افتاده نیس یک زمانی دوست منم دوسال همینجور شده بود اون زمان ۱۴تا ۱۶ساله اش بود میگفت جلو بابا مقنعه سرم میکنم خجالتی بود یهو اینجور شده بود اخرم نفهمیدم علتش چی بود بعدش خوب شد 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

این دلیل به عقب افتادگی نیست... ولی تو هر چییز تعادل خوبه.. نه پیش پدر باید لخت شد... نه اینکه میگن موهام دیده شده... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زشته زودتر برو از ته بزن😐

وای ، خنده ادمو در میارنننن

یکی بهش گفت من جلو بابام کارتون یخچال میپوشم تک هم بپوش🤣🤣🤣

Memories pass away, what matters is which ones last.

خیلی سال پیش من یه خانواده دیدم همینجور بودن تو خونه روسری سرشون میکردن

یه دوست اونجوری داشتم اون روسری سر کردن تو خونه برا محارم خونه نیس مهمون ناگهانی براشون میاد براهمین اکثر اوقات پوشیدن چون در خونه هاشون رو نمی‌بندن

نه عزیزم الانم بعضیا هستن تو خونه روسری و دامن میپوشن. منم دیدم

عجیبن واقعا

دیگه ذهنشون مریضه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

به نظرم شمایی که از اون خانواده خبر نداری و به دختر میگی عقب افتاده 

عقب افتاده تر هستید 

هستن خانواده های مذهبی که همچین مسائلی براشون مهمه من خودم دیدم دختر و با برادرش تو خونه تنها نمی‌زارن دست اون بچه ها هم نیست مادر پدرشون هستن و درست نیست بگید عقب افتاده

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

یکی هم بود توکلاسمون دوران دبیرستان ، یروز‌رنگ‌مقنعش فرق میکرد بهش گفتم امروز مقنعت فرق میکنه گفت آخه از دیروز همین سرمه ، بعد دیگه فهمیدم اینا تو‌خونشون روسری یا مقنعه میپوشن حتی شبم باهاش میخوابن، بعد میگفت ما برای خرید نمیریم بیرون مردا میرن ، مانتو بلند تا پایین زانومیپوشید با چادر مشکی

https://t.me/proxy?server=62.60.176.210&port=343&secret=FgMBAgABAAfwAwOG4kw63QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ببخشیدا ولی خیلی اسگلین ک باور میکنین این تاپیکارو

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

من یه خانواده تو تلویزیون دیدم دختر ۶ساله چادر می پوشید... حقیقتا خیلی تعجب کردم... آخه دختر شش ساله چی داره که بپوشونه.. 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡