2777
2789
عنوان

وای دختره میگه بابام موهامو ببینه اشکالی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 107 پست
خوب بزرگ که بشه میپوشه... واقعا برام عجیب بود.... یا این خانمایی که دماغشون بیرونه... دین اسلام گفته ...

خب حچاب زیادی دارن اعتقادشونه دیگه از بچگی اینطوری بزرگ شدن همسایه ما هم چادر میپوشه دستکش و عینک میزنه مقنعه میپوشه تا روی ابروهاش و جلوی دهنشم با چادر میگیره کلا حتی چشماشم دیده نمیشن چون عینک میزنه اما خیلی مهربون و خانومه به بی حجابها هم احترام میذاره و دوست میشه 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تاپیک رو بگو که نوشته بود دوستم عاشق بچه ی ده ساله شده خیلی دارک بود😐😐😐😐بعدشم اونی که عنوانش ...

وایییییییی جدی 😐😐

Memories pass away, what matters is which ones last.

وایییییییی جدی 😐😐

اره واقعا تاپیک ها دارن خیلیییییی دارک میشن آدم میترسه 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

جانودففففففف😐 اقا نکنید منم کلی دختر دانشجو چادری دیدم داخل باشگاه بیا و ببین خیلیم به روز و شیک بو ...

منم بهش گفتم خب ما که همه دختریم 

نمیدونم چی تو فکرشون میگذره

من دوسال پیش یک تاپیک دیدم استارترش گفته بود گربم نر هست جلوش حجاب کنم یعنیی همه داشتن مسخره میکردن ...

شوخییییه این دیگه😐😐😐

به نظرم این تاپیک ها برای شوخی و مسخره بازی وگرنه آدم به دنیا میاد و بچه است خیلی ها لخت آدمو میبینن ...

به نظرم اصلا شوخی نمیکرد

شوخییییه این دیگه😐😐😐

نه جدی همچین تاپیکی زده بود خخخ همه داشتن تیکه مینداختن یکی گفته بود نه نامحرمههه به شوخی بعد استارترش باور کرده بود

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

مایکی از اشناهامون دخترش۶سالشه

خیلی نحیف و لاغره

خانوادش هم وضع مالی خوبی ندارن

این دختره حجاب کامل میکنه،حجاب کاملللل،حتی مادر بیشعورش نمیکنه یه روسری بچگونه براش بخره،روسری های قواره بزرگ زنونه سرش میکنه بیچاره،حتی جلوی پسر۸ساله فامیل هم حجاب میکنه این دختربچه ی بیچاره😑

بچه گردنش درد میگیره زیر این روسری های ضخیم قواره بزرگ

واقعا باید گند زد به تفکرات این خانواده ها

برن بمیرن 

مایکی از اشناهامون دخترش۶سالشهخیلی نحیف و لاغرهخانوادش هم وضع مالی خوبی ندارناین دختره حجاب کامل میک ...

خندم میگیرههههه

چقدر مغز پوسیده اخه