2777
2789

تاپیک قبلی گفته بودم ولی کسی ندید دوباره تاپیک زدم

به نظرتون بهش بگم؟

یکی از آشنا ها هست با خوشرویی دروغ میگه ولی من قبولشم دارم میدونید چی میگم؟😭😂

فقط این دروغگوییش برام عجیبه..به نظرتون بهش بگم مودبانه که حرفایی که بهم زدی رو حس کردم داری فریبم میدی و دلخور شدم؟؟یا بی ادبیه؟

اگه تاثیری تو زندگیت نداره و راجب خودشه نه ولی اگر ضرری بهت میرسونه به روش بیار غیر مستقیم مثلا فرداش دقیقا حرفی که اون دروغ گفته روبگو بدون اینکه به حرفای خودش اشاره کنی که طرف بدونه تو حقیقتو میدونط

اگه تاثیری تو زندگیت نداره و راجب خودشه نه ولی اگر ضرری بهت میرسونه به روش بیار غیر مستقیم مثلا فردا ...

ببین اونقدر تو زندگیم که تاثیر نداره

ولی خب میگم حس کردم داره فریبم میده و ناراحت شدم راستش

نگم یعنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اونقدر تو زندگیم که تاثیر ندارهولی خب میگم حس کردم داره فریبم میده و ناراحت شدم راستشنگم یعنی؟

دقیقا دوست من درباره همه چی و زندگیش تاثیری تو زندگی من نداره اما همش میگم درباره م چ فکری میکنه

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

ببین اونقدر تو زندگیم که تاثیر ندارهولی خب میگم حس کردم داره فریبم میده و ناراحت شدم راستشنگم یعنی؟

یک نمونه از دروغاشو میگی ؟ اگر راجب خودشه نه اصلا بروش نیار سعه صدر داشتن یعنی همین در عوض شخصیتش دستت میاد و دیگه اصرار زندگیتو بهش نمیدی 

دقیقا دوست من درباره همه چی و زندگیش تاثیری تو زندگی من نداره اما همش میگم درباره م چ فکری میکنه

دوست دارم بگم لااقل خودم خالی شم

به نظرت بگمم؟؟

البته میخوام مودبانه بگم ولی نمیدونم شاید طرف دیگه باهام حرف نزنه

دوست دارم بگم لااقل خودم خالی شمبه نظرت بگمم؟؟البته میخوام مودبانه بگم ولی نمیدونم شاید طرف دیگه باه ...

من ک نمیگم دلایل خودمو دارم ولی باهاش رابطه مو کم کردم من ازتباط نمیگیرم اون یک طرفه زنگ میزنه گاهی

یک نمونه از دروغاشو میگی ؟ اگر راجب خودشه نه اصلا بروش نیار سعه صدر داشتن یعنی همین در عوض شخصیتش دس ...

ببین مثلا ازم تعریف میکنه بعد میگه من از تو فقط اینطوری تعریف میکنم ولی چند وقت پیش دیدم به دختر عمم همون حرفارو میزد

از حرفاش حس خوبی میگیرم ولی حس کردم دارم فریب میخورم نمیدونم بهش بگم یانه

من ک نمیگم دلایل خودمو دارم ولی باهاش رابطه مو کم کردم من ازتباط نمیگیرم اون یک طرفه زنگ میزنه گاهی

نمیدونم

با خودم گفتم بهش بگم شاید خودشو توجیه کرد یا حداقل خودم خالی بشم

ولی میگم بی ادبی نباشه یه وقت

ببین مثلا ازم تعریف میکنه بعد میگه من از تو فقط اینطوری تعریف میکنم ولی چند وقت پیش دیدم به دختر عمم ...

اووو ول کن بابا چقدر لوسی فکر کردم چی شده حالا... فکر کردم میلیاردی سرت کلاه گذاشته مثلا... روحیتو ضعیف نذار تو جامعه ممکنه بدتر از اینا ببینی 

نمیدونمبا خودم گفتم بهش بگم شاید خودشو توجیه کرد یا حداقل خودم خالی بشمولی میگم بی ادبی نباشه یه وقت

ن میدونی اینا ما رو ساده فرض کردن در قالب تیکه بهش بگو باخنده

خبب خیلیی مدته اینارو میگفت😭😭😂نگم بهش حالا یا بگم؟؟

اگر میخوای خودتو یه ادم نچسب و بچه سال نشون بدی بهش بگو ... بنظرم این حرفا که گفته دروغ نیست صرفا معاشرته اگر به روش بیاری خودتو کوچیک میکنی بازم خود دانی