2777
2789

یک حساب مشترک افتتاح کنم. این حساب ها 2 تا کارت دارند و برای هر دو نفر پیامک موجودی ارسال می کنه. من و خانم هر دو کارت داشته باشیم. هر ماه درآمد رو واریز کنم به این حساب. دیگه هرچی دوست داره برداشت کنه. با توجه به پیامک هم خودش هم میتونه مدیریت کنه.

برای خرید های متوسط مثلا 10 تومن به بالا، نوبتی می خریم. مثلا یک ماه من خرید 12 تومنی میگیرم، ماه بعدی خانم بگیره.

چطوره؟

من روش های دیگه مثل واریز ماهی 3 تومن به کارت خانم یا هروقت نیاز داشت براش واریز می کنم یا هرچی می خواست به خودم بگه، براش می خرم رو شنیدم. حالا این روشی که بالا عرض کردم بهتر هست یا این روش های قدیمی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزیخرید میوه باشه و یا لوازم آرایشی، فرقی نمی کنه.خودم و خودش نداریم. زندگی بایستی مشترک باشه.

اگه من سوال پرسیدم برا این بود اگه برا خودشه حسابش با شما مشترک نباشه بهتره ممکنه دوست داشته باشه اون پولی که شما براش میزنیدو پس انداز کنه 

ولی اگه برا خرجای همگانیه که بهترین کارو انجام میدین

نه حساب مشترک خوب نیست 

از کجا میدونین طرفتون چطور آدمی از آب درمیاد 

یه حساب جدا برا ایشون باز کنین هر ماه یه مبلغ واریز کنین خانم خودش خواست خرج کنه نخواست پس انداز کنه

و مدیریت اصلی پولتون با خودتون باشه

لازم هم نیست مبلغ زیادی برا ایشون واریز کنین

صحبت کنین درباره اینکه با توجه به حقوقی که دارین و مخارج زندگی و لزوم پس انداز برای پیشرفت زندگی ،فقط میتونین مبلغ.. براشون واریز کنین 

همین که ماهانه یه پولی واریز کنین خانم رو شاد می کنه و امید به زندگیش بیشتر میشه

اما مبلغ زیاد توقع میاره و یه سری عواقب داره و زندگی رو خراب می کنه

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید