2777
2789
عنوان

تورو الله بگین من چیکار کنم

86 بازدید | 8 پست

من از سنین ۱۱ ۱۲ با مسائل ج*سی آشنا شدم ولی نه هر مسئله ای اون آشنایی باعث کشش من به هم*س شد و تا الان به هم*س خودم حس دارم و کاری نکردم درکنارش به علت مسائلی مثل اضطراب وسواس فکری افسردگی بی‌خوابی بدبینی و شکاکیتی که ۲ سالی میشد داشتم رفتم روانپزشک و اینو هم گفتم سرتاپا مشکلم میدونم شما چیزی نگین بیاین راهنمایی کنین من تن صدام نازکه ولی دوست ندارم دختر باشم ولی شبیه دخترام رفتار میکنم از بچگی چون همبازیام مثلا همش دختر عمه هام بودن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا به حرف روان پزشکت گوش نمیدی؟مشخصه خودتم از این تمایلت و این وضعیت راضی نیستی

خب گوش کردم اما اون داروها که برا تمایلات اثر نمیکنه بنظرم از یه روانپزشک دیگه هم پرسیدم

خب گوش کردم اما اون داروها که برا تمایلات اثر نمیکنه بنظرم از یه روانپزشک دیگه هم پرسیدم

خب از کجا مطمعنی که اثر نمیکنه ؟

هورموناتو تنظیم میکنه دیگه 

اگه بهش اعتماد نداری برو پیش یه روان پزشک دیگه ولی حتما برو

یا اینکه همین تمایلتو بپذیر...

خب از کجا مطمعنی که اثر نمیکنه ؟هورموناتو تنظیم میکنه دیگه اگه بهش اعتماد نداری برو پیش یه روان پزشک ...

حالا انشاالله که خوب شم حداقل از نظر اضطراب و وسواس دعا کنید برام خیلی میترسم خداشاهده روز و شبم یکیه تو این سن همه خوشحالن من تو بیمارستانا