2777
2789
عنوان

تزریق حال خوب بیایین بگین ناهار چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 79 پست
چرا دیگه اگه میخوای دونه دونه سرخ کنی همون شامی بکن یدونه تخم مرغ و آرد نخود بزن خوب ورز بده بعد مثل ...

تخم مرغ میترسم بو بگیره 

بدون تخم مرغ نمیشع؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گفتم مثلا مثل کتلت دونه دونه سرخش کنم ،خوب نمیشه ؟؟؟؟

چرا خوب میشه من همه جور درست میکنم با برنج عالی مثل کوبیده اس فقط ادویه اضافی نزن طعمشو بگیره 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
با عشق و گرسنگی فراوان ناهار هیچی نداریم الهی بادمجان نوش جانتان بشه من عاشق بادمجان هستم یه کاری بگ ...

دستتون دردنکنه

غوره تازه داشتم ریختم توش

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

من گوشت چرخ‌کرده رو پیاز رنده شده زدم و بدون سیب زمینی مخلوط کردم خانوما خوب درمیاد بخوام کتلتش کنم ...

میتونی سیب زمینی خام رنده کنی آبش را بگیری بهش اضافه کنی یا یکی دوتا سیب زمینی آب پز رنده کنی داخلش 

بدون سیب زمینی هم خیلی خوشمزه میشه 

فقط اگه آب پیاز را نگرفتی یکی دو قاشق آرد یا آرد سوخاری بهش بزن که پخش نشه 

نمیشه مثل کتلت دونه دونه سرخش کنم ؟؟؟؟

چرا نمیشه 

یعنی تا الان کتات گوشت درست نکردید 

فقط چرخ کرده و پیاز و نمک وفلفل 

همه رو ورز بده بعد کوچیک کوچیک سرخ کن در اخر گوجه خورد کن بریز روش با اب گوجه ترکیب بشه 

با برنج