دو تا دختر ۳ و ۷ ساله دارم . دو تخت و یه میز تحریر کتابخانه دار و یه پاتختی دارن همه سفید. که سمت دیوار طولی میچینم . بنظرتون دیوار پشت تخت و میز رو چه رنگی کنم چجوری خوشگلش کنم ؟ طرح بالن و رنگین کمون بزنم قشنگه؟ هم میتونم استیکر بزنم هم خودم نقاشیم خوبه. کلا اگه طرح د ایده ای دارید بگید
به نظرم یه رنگ ساده بهتره تا طرح کشیدن خب الان طرح میکشی بعدا که بزرگ شدن میخوای همینطور بمونه یعنی؟بچه گونه اس که
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
خب حالا که کوچیکن تا بیان بزرگ شن صد بار رنگ اتاق عوض شده خب .میخوام از یکنواختی دربیاد هم قشنگ باشه ...
بازم هر طور خودت صلاح میدونی ولی به نظرم یه رنگ پاستیلی صورتی سبز آبی اینطورا واسه کل اتاق شیک تره
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
اره قشنگه با توجه به اینکه تخت و میز هم سفیده قشنگ میشه