2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعتی 5،6تومن میدن نهایتا! من دوستام که باهم کلاس زبان میرفتیم رفتن معلم شدن ولی من مامان شدم دیگه نشد! پولش کمه ولی سابقه ی کار حساب میشه دیگه!

کلاس داره قبلش باید 10،15جلسه بری کلاس که تدریس و نحوه ی رفتار با بچه ها رو یادبگیری!

اگه مداوم و تعدادکلاسات زیاد باشه بدک نیست  ولی اگه تجربت بره بالا ریز بگیری که عالی

شنبه قراره برم واسه امتحان اما نميدونم بيشتر از چه چيزايي ميپرسن😭😭😭

A heart ❤️that loves 💏is always young

من تو اموزشگاهم 

حقوقت بستگی به سطحی که تدریس میکنی داره

ما هر ترممون 45 روزه که طبعا حقوق رو هم 45 روز یکبار میدیم نه ماه به ماه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
ساعتی 5،6تومن میدن نهایتا! من دوستام که باهم کلاس زبان میرفتیم رفتن معلم شدن ولی من مامان شدم دیگه ن ...

اره اينو ميدونم قبلش كلاس ميزارن

اما به من گفتن شنبه بيا چن تا سوال ميپرسيم اگه خوب بود اوكيه و خودمون قبولت ميكنيم 

A heart ❤️that loves 💏is always young
ساعتی 5،6تومن میدن نهایتا! من دوستام که باهم کلاس زبان میرفتیم رفتن معلم شدن ولی من مامان شدم دیگه ن ...

نههههههه😱😱😱😱

الان ما دیگه کمتر از ساعتی هشت تومن نداریم

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

معلم داشتم یه سری که میزفتم اموزشگاه میگفت ساعتی ۶ تومن میگیزن. هر ترم ۱۶ جلسه بود میشه حدود صد تومن،

اگخ خیلی کلاس ورداری جدا هم کلاس خصوصی بگیزی درمیاد یه چیزی ازش

She is everything I ever wanted.... 
من تو اموزشگاهم  حقوقت بستگی به سطحی که تدریس میکنی داره ما هر ترممون 45 روزه که طبعا حقوق رو ...

ماهم همینیم هر ترم پنج هفته طول میکشه شما تهرانی؟

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
نههههههه😱😱😱😱 الان ما دیگه کمتر از ساعتی هشت تومن نداریم

دقیقا 

منم تعجب کردم ماساعتی ده هستیم

شنبه قراره برم واسه امتحان اما نميدونم بيشتر از چه چيزايي ميپرسن😭😭😭

معمولا سوالاتی میپرسن که سطحت مشخص شه

یه دوره ttc هم باید بگذرونی

دمو هم باید بدی

مدرکت چیه

اره اينو ميدونم قبلش كلاس ميزارن اما به من گفتن شنبه بيا چن تا سوال ميپرسيم اگه خوب بود اوكيه و خود ...

اره اون مصاحبه و دمو هست برای مصاحبه اسپیکینگت سنجیده میشه برای دمو نحوه تدریست