2777
2789
عنوان

آیا گذشته طرف براتون مهمِ

229 بازدید | 29 پست

آیا پسری که در گذشته با چندین نفر  تو رابطه بوده و بعد از مدتی ثصمیم به ازدواج گرفته اگه همچین پسری خواستگارتون باشه جوابتون چیه

آیا گذشته اون پسر براتون مهمه یا اینکه نه 

خیلیا به این باور هستن که هر کسی گذشته اش به خودش مربوطه مهم از این به بعد هست...

خیلیای دیگه هم معتقد هستن که به اینطور افراد اعتمادی نیست، و هیچ تضمینی وجود نداره که دوباره مثل سابق نشن

ممنون میشم اگه نظر خودتون رو راجع به این رویداد  بگید...

با تو ولی تنها....

خیر 

من جز دسته دوم هستم و واقعا از نظر روانی نمیتونم با این مدل پسرا کنار بیام

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چه گذشته ای باشه 

گذشته ای که شما میگید نه مهم نیست اگر تعداد افرادی که باهاشون بوده کم بوده 

یه سری روابط داشته و گذشته 

مثل خیلیای دیگه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حقیقت آره ینی ترجیح میدم که ندونم اما اگر از مردم بشنونم که با کسی بوده ینی خیلی اوضاع بزرگی بوده و قطعا نمیخامش اگر خودش بخاد بگه ترجیحا نمیخام بشنوم  چون اگر بدونم همش بهش فکر میکنم با اینکه خودم با یک نفر بودم توی گذشته همیشه از خودم متنفرم که چرا باید کسی توی گذشتم باشه

بله خییییییلی مهمه چون بعدش همش به این فکرمیکنم یعنی رابطشون درچه حدبوداین ابرازعلاقه ای که بمن میکنه به اونام میکرد؟رابطه جنسی داشتن؟الان بهشون فکرمیکنه ؟نکنه دروغ گفته باشه رابطه خاصی نبوده ودوست معمولی بودن و۰۰۰۰هزاران سوال این مدلی دیگه ،که زن ومردهم نداره گذشته مهمه چون گذشته که آینده رومیسازه

[QUOTE=386086375]حرفتون جامع و کامل بود ، ممنون[/QUOTخودت چی؟ با کسی که قبلا رابطه دوستی معمولی داشت ...

راستش تو شرایطش قرار نگرفتم

خیلیا میگن گذشته طرف هر چی بوده به خودش مربوطه مهم از الان به بعد

ولی خب قبلا ازدواج نا موفق داشته باشه تاییدش میکنم 

با تو ولی تنها....

راستش تو شرایطش قرار نگرفتمخیلیا میگن گذشته طرف هر چی بوده به خودش مربوطه مهم از الان به بعدولی خب ق ...

من نظر خودمو میگم

رابطه های دوستی قبلی اقا برام مهم نیست البته اگر رابطه جنسی داشتع برام مهمه 

اما اگه ازدواج بوده قبلا بازم مهم نیست 

چون ازدواج کردن طرف از روی تعهد بوده و اون ادم حق زندگی دوباره داره و میتونم در موردش فکر کنم ببینم با من اوکی میشه یا نه

اما وقتی کسی روابط ج متعددی داشته یعنی بع لحاظ هیجانی پایدار نیست و این عدم پایداری به زندگی منم کشیده میشه و تهش گرفتاریه

پس دوستی ساده چیز مهمی نیست که بخوام کسی رو بابتش سرزنش کنم 

گذشته ش مهم نیس برام

ولی 

اگه رابطه جنسیی نداشته باشه هاااااا فقط با رل داشتنش کنار میام

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون