2777
2789
عنوان

آیا گذشته طرف براتون مهمِ

70 بازدید | 7 پست

آیا پسری که در گذشته با چندین نفر  تو رابطه بوده و بعد از مدتی ثصمیم به ازدواج گرفته اگه همچین پسری خواستگارتون باشه جوابتون چیه

آیا گذشته اون پسر براتون مهمه یا اینکه نه 

خیلیا به این باور هستن که هر کسی گذشته اش به خودش مربوطه مهم از این به بعد هست...

خیلیای دیگه هم معتقد هستن که به اینطور افراد اعتمادی نیست، و هیچ تضمینی وجود نداره که دوباره مثل سابق نشن

ممنون میشم اگه نظر خودتون رو راجع به این رویداد  بگید...

با تو ولی تنها....

خیر 

من جز دسته دوم هستم و واقعا از نظر روانی نمیتونم با این مدل پسرا کنار بیام

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا چه گذشته ای باشه 

گذشته ای که شما میگید نه مهم نیست اگر تعداد افرادی که باهاشون بوده کم بوده 

یه سری روابط داشته و گذشته 

مثل خیلیای دیگه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حقیقت آره ینی ترجیح میدم که ندونم اما اگر از مردم بشنونم که با کسی بوده ینی خیلی اوضاع بزرگی بوده و قطعا نمیخامش اگر خودش بخاد بگه ترجیحا نمیخام بشنوم  چون اگر بدونم همش بهش فکر میکنم با اینکه خودم با یک نفر بودم توی گذشته همیشه از خودم متنفرم که چرا باید کسی توی گذشتم باشه

بله خییییییلی مهمه چون بعدش همش به این فکرمیکنم یعنی رابطشون درچه حدبوداین ابرازعلاقه ای که بمن میکنه به اونام میکرد؟رابطه جنسی داشتن؟الان بهشون فکرمیکنه ؟نکنه دروغ گفته باشه رابطه خاصی نبوده ودوست معمولی بودن و۰۰۰۰هزاران سوال این مدلی دیگه ،که زن ومردهم نداره گذشته مهمه چون گذشته که آینده رومیسازه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون