2777
2789
عنوان

طلا بفروشم

96 بازدید | 12 پست

یه النگوی شکسته دارم ینی دیگه له شده کلا زیادم نیس  ولی پول لازمم برا شاباش عروسی میخام به نظرتون پولش رو بدم به عنوان شاباش یا مثلا یه انگشتر کوچیک بگیرم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول خودتو صرف این چیزا نکن اینا همون افرادی هستن که فردا

پشت سرت حرف میزنن

طلا بخر دوباره

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

فک کنم پول باشه بهتره و تو چشم تره بخام طلا بخرم باید پول بیشتر بدم یه عروسیم نیست اگر ۱۲ میلیونم بش ...

نه 

بفروش 

سکه شمش بخر کادو بده از ۱میلون ب بالا دارن مابقی براخودت باز سکه بگیر

پولتو حیف نکنیا 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

سکه رو میگن یه گرمه زشته

بگن به جهنم

۱گرم الان ۷میلیونه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)