2777
2789

بابای من رفته ی روغن خریده روش نوشته قیمت برای مصرف ۲۹۰

بعد فروشنده ۳۵۰ بهش داده 

اخه یعنی چی خودشون کمتر از ۲۰۰ خریدن بعد از قیمت مصرفم بیشتر میدن؟

ب بابامم گفته روغن گیر نمیاد و خودمونم بیشتر از قیمت مصرفی ک روش خورده پول دادیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال 86 پودر ماشین لباسشویی کلا از توی تمام بازارهای ایران غیب شد طوریکه هیچ کجا پیدا نمیشد

برای گرون کردن یک جنس اول باید اونو از دسترس همه خارج بکنن و بگن دیگه نداریم و انبار بکنن همشو

بعد از مدت چندماه به قیمت چند برابر وارد بازار بکنن 

اینا کارها به مغازه دارها ارتباط نداره و دست دلال ها هست و بر فرض که شما شکایت بکنی از فروشنده 

اون هرچقدر که گرونتر بفروشه مالیات بیشتری به دولت پرداخت میکنه 

شما اول باید قیمت رو از اکثر مغازه ها میگرفتی بعد متوجه میشدی که ایا گرون خریدی یا نه 

بار بعدی هم ازش خرید نکنی 

۱۲۴ زنگ بزنین 

چندروز پیش یه مغازه رو پلمپ کردن بخاطر همین گرونفروشی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)