خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
عزیزم پسرم تا یک سالگی حساسیت به پروتیین گاوی داشت بعدش خوب شد
خدا خیرت بده
میشه چن تا سوال بپرسم
به چی بستگی داره بچه من به هوای سرد و خاک و این چیزا بود همش رفلاکس داشت با جریان هوای طبیعی توخونه ...
ب پروتیین گاوی
عزیزم پسرم تا یک سالگی حساسیت به پروتیین گاوی داشت بعدش خوب شد
شیر خشک میدادی یا شیر خودتو
من موندم چ جوری غذای کمکی شروع کنم وقتی به همه چی حساسه
شیر خودمو خودم رژیم داشتی هرچی پروتئین گاوی داشت نمی خوردم غذا هستم فرنی بدون شیر میدادم بقیه چیزاهم ...
من شیر خشک مخصوص میدم
وقتی شیر خودمو میدادم حتی ب گوجه و رب و تخم مرغ وخیلی چیزای دیگه حساس بود
حالا استرس دارم چی میتونه بخوره وقتی بدنش ب همه چی واکنش نشون میده
حتی ب بعضی قطره ها هم حساسه