2777
2789
عنوان

بچه فامیل تو جمع بهم گفت کورههه اون

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 29 پست
خیلی زشتهنمیدونم مادرته باید چیزی نگی ولی🥲

بیخیال بابا اونقدری همیشه گند زده تو زندگیم که دیگه حق مادری نداره

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جا یواشکی یه نیشگون ازش بگیر یا اسباب بازیشو پرت کن یاقایمکن دیگه سمت تو نیاد

نمیبینمش دیگه فک کنم جز عروسی اینا 

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

اون بچه گستاخ بايد ادب بشه موافق زدن نيستم اما موافق تربيت سهل گيرانه كه بچه گستاخو بي ادب وارد اجتم ...

برادر زادم داد میزد تو گوه خوردی تو گوهی ماماتش هم میشنید ولی چیزی نمیگفت حس میکنم خودش مامانش یاد داده که بگه به نظرت واکنش نشون بدم یا بی خیال بشم

دیشب بعد این ماجرا دو ساعت داشتم تو اتاق خودمو آروم میکردم آروم کردم رفتم آشپزخونه آب بخورم مامانم د ...

نمیخوام باعث ناراحتی بیشتر شم 

شاید مامانت شوخی میکنه باهات 

اگر کنه خوب عادیه

ببین باید اعتماد به نفس داشته باشی مثلا عینکتو بده بالا بگو من کور نیستم دارم تو رو میبینم مثلا موهات اینطوریه چشمات فلانه لباست اینطوریه چند تا از عیباشم بگو تااحساس حقارت کنه بعد بگو دیدی کور نیستم

سلام 

دوست عزیز

عزیز دللللل

تو متوجه این درسی که یک پسر بچه 

حالا به قول معروف بی تربیت وپرو  نشدی؟

تا زمانی که متوجه نشی همچنان خود خوریا ادمه داره 

این یعنی درس 

چه درسی؟

یعنی دخترخوبم قوی شو

حالا وقت قوی شدنه نه ضعیف شدن  

بعدم برو چشمات را لیزر کن من کردم و راحت شدم 

اتفاقا منم هرجا میرفتم همین بساط بود 

منم مث تو بلکه بدترم بودم

تازه هی خواهرم تاکید میکرد بهم که جای حرف نزن پسته بی مغز تا دهان باز کند رسوا میشود اما کار خدا جایی قرار گرفتم که همه ب حرفامو با عشق گوش میدادن و برام ارزش قایل میشدن

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

عزیزدلم😔

از مامانت بیشتر لجم گرفت 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
برادر زادم داد میزد تو گوه خوردی تو گوهی ماماتش هم میشنید ولی چیزی نمیگفت حس میکنم خودش مامانش یاد د ...

ببين مادرش ياد نداده بهش البته سنشو نميدونم 

متاسفانه بچه خواهر همسر منم بي نهايت بد دهنه خيليييا 

ولي والدينش بهش ياد ندادن 

در مقابل والدينش هيچ واكنشي چه تنبيه چه تشويق برا جلوگيري از اينكارش نميكنن 

اوايل چون بچن بعضيا از روي نفهمي ميخندن به بچه برا همين بچه فكر ميكنه كارش درسته و ميره رو دور تكرار اونوقتهركه نميشه از سرش انداخت 

بهترين كار بي محلي و نديدن اون بچس 

البته من يكي دوبار تو جمع گفتم عزيزم اين حرفت اشتباهه ورشخصيتتو ميرسونه گرچه اون اصلا مفهوم حرف منو نميفهميد ولي منظورم به والدينش بود و ديگه كلا اون بچه رو نميبينم انگار من از چشمم افتاده 

شما البته برادر زادته نميدونم واكنشت چي بوده در برابر خودش

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

کتاب خوندم

کتاب اطلاعات عمومی 

اخبار مهم دنبال کردم 

سعی کردم تو جمع اظهار نظری کنم طب سنتی ادمه دادم تا بتونم هرکی از درداش بگه منم ی راه حل مفید پیش پاش بزارم 

آره 

عزیزم 

اتفاقا به نظرم تو بهترین خواهرشوهر

و دخترخوبی هستی فقط یکم ضعف داری 

وقتی ی عضله ضعیف بشه 

اونا قوی میکنن

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
ببين مادرش ياد نداده بهش البته سنشو نميدونم متاسفانه بچه خواهر همسر منم بي نهايت بد دهنه خيليييا ولي ...

هیچ واکنشی نداشتم چون مادرش هم چیزی نگفت حس کردم میخواد واکنش منو ببینه یا منو ناراحت کنه 

هیچ واکنشی نداشتم چون مادرش هم چیزی نگفت حس کردم میخواد واکنش منو ببینه یا منو ناراحت کنه

ببخشيدا اين بچه ها حاصل تربيت اشتباهن 

زن داداشتون يه عمر اهو نفرين برا خودش ميخره همينطور داداشتون 

اگه جلوي بچه رو نگيرن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ببخشيدا اين بچه ها حاصل تربيت اشتباهن زن داداشتون يه عمر اهو نفرين برا خودش ميخره همينطور داداشتون ا ...

اره اصلا روی تربیت بچه کار نمیکنه فقط طرفداری میکنه حتی از کار اشتباه بچه تا بچه گریه میکنه نمیگه چی شده میگه کی زده گریه میکنی شده بچه میگه افتادم چیزی میخوام 

نمیخوام باعث ناراحتی بیشتر شم شاید مامانت شوخی میکنه باهات اگر کنه خوب عادیه

نه شوخی نمیکنخ